HerNews.gr
Fitness

Jennifer Lopez: Aυτό είναι το αγαπημένο της πρωινό smoothie!

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez διακρίνεται για τον υγιεινό της τρόπο ζωής και τη δραστήρια ρουτίνα της. Η 53χρονη σταρ του Χόλιγουντ έχει αποκαλύψει ένα από τα υγιεινά της ροφήματα που την κρατούν γεμάτη ενέργεια και φυσικά με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Χρυσές Σφαίρες 2024: To υπέροχο μανικιούρ της Jennifer Lopez

«Ήξερα ότι τα πράγματα που έτρωγα δεν μου έδιναν ενέργεια. Το συνειδητοποίησα μετά από λίγο, και τα τάιζα στα παιδιά μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο People. «Λοιπόν, ήμουν έτοιμη να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.

Η Λόπεζ ανέφερε ότι αναζήτησε έναν τρόπο να αναζωογονηθεί και να διατηρήσει την ενέργειά της. Έτσι, εισήγαγε στην καθημερινή της δίαιτα ένα θρεπτικό και ενεργοποιητικό ρόφημα που την κρατάει χορτάτη και ενισχύει την ενέργειά της.

Jennifer Lopez: Aυτό είναι το αγαπημένο της πρωινό smoothie!

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε τη συνταγή του πρωινού smoothie της. Για να το δοκιμάσετε, απλά συνδυάστε τα εξής υλικά σε ένα μπλέντερ. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ποσότητες για επιθυμητή συνοχή και γεύση.

  1. Χούφτα σπανάκι
  2. 1 παγωμένη μπανάνα
  3. 1 φλιτζάνι ρυζόγαλο
  4. 2 κουταλιές βούτυρο αμυγδάλου ή ηλίανθου
  5. 1 μεζούρα πρωτεΐνη σε σκόνη

Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να επιτύχετε την επιθυμητή συνοχή. Αυτό το smoothie προσφέρει θρεπτικά συστατικά και ενέργεια για ένα ενεργητικό πρωινό.

Jennifer Lopez: Μπορεί να φορέσει τα πάντα και αυτή είναι η απόδειξη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λόγοι που παθαίνεις κράμπες στα πόδια

Her News

Κάτια Ζυγούλη: Πώς διατηρεί το αψεγάδιαστο σώμα της

Her News

Γυμναστική: 4 Λόγοι να την αγαπήσεις

Her News