HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Μπορεί να φορέσει τα πάντα και αυτή είναι η απόδειξη

Τα ρούχα της Jennifer Lopez στην Εβδομάδα Ραπτικής στο Παρίσι ήταν ένα σημείο αναφοράς τις τελευταίες ημέρες. Δείτε παρακάτω την γκαρνταρόμπα της σούπερ σταρ.

Σχεδόν κάθε φορά που η Jennifer Lopez εμφανίζεται για μια εκδήλωση, μπορείτε να φανταστείτε ότι το ντύσιμό της θα κατακτήσει τα trending charts μέσα σε λίγα λεπτά. Και έρχεται η εβδομάδα μόδας, όπου η τραγουδίστρια/ηθοποιός φροντίζει να τα βγάλει πέρα. Είναι σχεδόν σαν να είναι η JLo σε μια αποστολή κάθε φορά, έτοιμη να κάνει τους θαυμαστές της να περιμένουν με κομμένη την ανάσα για την επόμενη δημόσια εμφάνισή της.

Δεδομένης της αγάπης της να δημιουργεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι τα ρούχα της Jennifer Lopez από τη συνεχιζόμενη Εβδομάδα Ραπτικής στο Παρίσι του 2024 δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θεαματικά. Κάντε scroll για να ρίξετε μια ματιά σε τέσσερις από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της των προηγούμενων ημερών.

Το ντύσιμο της στο Schiaparelli

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η πρώτη εμφάνιση της JLo για την εβδομάδα μόδας ήταν φυσικά στην επίδειξη του Schiaparelli – ενός οίκου μόδας που είναι πλέον γνωστός για το ότι ντύνει την πρώτη του σειρά με υπέροχα εκκεντρικά looks. Η Jennifer Lopez παρακολούθησε το σόου με ένα λευκό ζιβάγκο και ένα κολλητό μαύρο παντελόνι, αλλά ανέβασε την κορυφή με το υπερμεγέθη, ανάγλυφο λευκό σακάκι της (φτιαγμένο από 7.000 πραγματικά πέταλα) και τα χρυσά αξεσουάρ του Schiaparelli. Το αποκορύφωμα της εμφάνισής της είναι τα statement γυαλιά της.

Η εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Elie Saab αναδημιουργούσε μια παραμυθένια στιγμή

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Αν γνωρίζετε καθόλου την σούπερ σταρ, ξέρετε ότι η σταρ λατρεύει την ιδέα της αγάπης. Στο Elie Saab, διοχέτευσε τη συγγένειά της με όλα τα ρομαντικά πράγματα με ένα ρομαντικό φόρεμα με βαθύ λαιμό, το οποίο ολοκληρώθηκε με μια statement κάπα πλημμυρισμένη με μεγάλα άνθη φτιαγμένα από απαλά πράσινα και λιλά λουλούδια. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν σχεδόν πριγκιπικό, μην παραλείψετε την πράσινη κορδέλα που χρησιμοποίησε η JLo στα μαλλιά της για να δένει όλο το look μαζί. 

Η Jennifer Lopez με ένα τολμηρό μαύρο outfit στο Valentino

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Σε πλήρη αντίθεση με το σύνολό της Elie Saab, επέλεξε ένα αυστηρό – αλλά εξαιρετικά λαμπερό ντύσιμο για τη βραδινή της έξοδο για τον Valentino. Η επιλογή της; Ένα μαύρο φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα που τόνιζε τις καμπύλες σήμα κατατεθέν της, το οποίο συμπληρωνόταν με κομμένα μανίκια με κοσμήματα και αστραφτερά διαμαντένια κοσμήματα. 

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό πανωφόρι της με 7.000 αληθινά ροδοπέταλα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Φόρεσε δημιουργία της Mary Katrantzou και έγινε η απόλυτη Queen Bee

HerNewskl

IDIL: Βρήκαμε τα 5 must-have παπούτσια για φέτος τις γιορτές!

Her News

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της στην Εθνική Πινακοθήκη

Her News