HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Μας δείχνει πως είναι να είσαι μητέρα εκατομμυριούχος

Η Kourtney Kardashian μπήκε στο Instagram την Κυριακή για να μοιραστεί μια γλυκιά στιγμή με τον νεογέννητο γιο της, Rocky Thirteen Barker.

Φορώντας μια λευκή και χρυσοκέντητη ρόμπα Versace (550 δολαρίων), η Kourtney Kardashian αγκάλιαζε τον γιό της καθώς κοιτούσε την κάμερα.

«Blisssss», έγραψε στη λεζάντα της αξιολάτρευτης φωτογραφίας, προσθέτοντας ετικέτα στη φωτογράφο Julia Kulik στη δημοσίευση.

Ενώ ο σύζυγος της Kardashian, Travis Barker απουσίαζε από τη φωτογραφία, η ιδρυτής του Poosh εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να ζήσει μια τρυφερή στιγμή με τον γιό τους.

Αν και το πρόσωπο του Rocky ήταν κρυμμένο, φαινόταν να συντονίζεται με τη σταρ του ριάλιτι με ένα ολόλευκο ρούχο.

Η Kourtney Kardashian φάνηκε επίσης να έχει φρέσκια όψη στη φωτογραφία, παρακάμπτοντας το μακιγιάζ για μια πιο φυσική εμφάνιση.

Η εμφάνισή της ώθησε πολλούς σχολιαστές να μοιραστούν πόσο νεανική έμοιαζε η μεγαλύτερη Kardashian.

Η Kourtney Kardashian με τον γιο RockyΑυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Kardashian δίνει στους ανθρώπους μια ματιά στο μικρότερο παιδί της, το οποίο καλωσόρισε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2023. Επτά εβδομάδες μετά την άφιξή του, αυτή και ο Barker μοιράστηκαν μια σειρά φωτογραφιών με το νεογέννητο, στο οποίο φορούσαν όλοι μαύρα ρούχα.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker.

Η Kardashian φαίνεται να το παίρνει χαλαρά από τη στιγμή που γέννησε, απολαμβάνοντας αυτές τις μικρές στιγμές, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να έχει αρκετές μοντέρνες εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες.

Τον Δεκέμβριο, παρακολούθησε το ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειάς της φορώντας ένα άνετο γούνινο παλτό – και όχι πολλά άλλα – αποκαλύπτοντας ότι η περίτεχνη εμφάνιση ήταν η τέλεια λύση.

Περπάτησε επίσης στο κόκκινο χαλί με τον Barker στα Emmy 2024, εμφανιζόμενη με ένα μαύρο φόρεμα που ταίριαζε με την εμφάνιση του ντράμερ.

Kourtney Kardashian: Μοιράζεται μια γεύση από τη ζωή στο σπίτι μετά τη γέννηση του γιού της Rocky

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιβάνκα Τράμπ: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα η κόρη του πρώην αμερικανού Προέδρου

HerNews ka

Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε unfollow από το Instagram την Βίκυ Καγιά – «Υπάρχει λόγος»

HerNews ka

Αποκλειστικό: Ο Στάθης Σχίζας αφαιρεί το τατουάζ με το πρόσωπο της πρώην γυναίκας και μητέρας της κόρης του

HerNews ka