HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Μιλά για την επιρροή του πολέμου στη χώρα μας – Δείτε το βίντεο

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης μίλησε ζωντανά από την μαρίνα της Βουλιαγμένης στο One Channel και το One Live Magazine για την επιρροή του πολέμου στη χώρα μας και ιδιαίτερα στον θαλάσσιο τουρισμό και τα ταξίδια αναψυχής.

«Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά το κλίμα θα αλλάξει πολύ για ευνόητους λόγους όπως η αύξηση των των καυσίμων, η απουσία τουριστών από το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή και σε συνδυασμό με τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας μειώνεται σημαντικά o αριθμός των ατόμων που ναυλώνουν σκάφη για τις διακοπές τους», δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης.

Και πρόσθεσε κλείνοντας: «Το target group περιορίζεται στους Αμερικάνους και τους Άγγλους, επομένως θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στο εξής. Σοβαρότερο όλων είναι να βλέπουμε παιδιά να σκοτώνονται, να βιάζονται, γυναίκες και άμαχοι.
Οι ευχές μας για να τελειώσουν και οι δύο πόλεμοι, να μπούμε σε μία κανονικότητα και να ξημερώσει μία καλύτερη μέρα για όλους μας».

Δείτε το βίντεο:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι τιμές των διακοπών στην Ελλάδα αυξάνονται κατά 30% σε σύγκριση με το 2022

HerNews ka

Κρήτη: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Her News b

Περιστέρι: Τη ζήλευε παθολογικά και την απειλούσε – Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του 22χρονου Πακιστανού με τη Νικολέτα

Her News b