HerNews.gr
Μόδα

Adrian Appiolaza: Αυτός είναι ο νέος creative director του οίκου Moschino!

Adrian Appiolaza

Ο οίκος μόδας Moschino ανακοίνωσε τη νέα διοικητική του δομή, με τον Adrian Appiolaza να αναλαμβάνει το ρόλο του creative director. Προερχόμενος από τη Λατινική Αμερική, ο Appiolaza έχει πλούσια εμπειρία στον χώρο της μόδας. Eπίσης, έχει  εργαστεί προηγουμένως σε οίκους όπως η Loewe και η Chloé.

Adrian Appiolaza

Ο Adrian Appiolaza θα επιβλέπει τα γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ του οίκου Moschino, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

Η παρουσίαση αυτή θα λάβει χώρα στο Museo della Permanente στο Μιλάνο, στις 22 Φεβρουαρίου, εντός του πλαισίου της Εβδομάδας Μόδας της πόλης.

Adrian Appiolaza: Αυτός είναι ο νέος creative director του οίκου Moschino!

Το Museo della Permanente έχει ιδιαίτερη σημασία για τον οίκο Moschino, καθώς φιλοξένησε το 1993 την εμβληματική έκθεση “Moschino – X anni di Kaos! 1983-1993”. Έτσι, γιόρτασε τα πρώτα δέκα χρόνια του luxury brand που ιδρύθηκε από τον Franco Moschino. Με αυτήν την εξέλιξη, ο οίκος αναμένει να δώσει νέα πνοή στη δημιουργική του πορεία και να συνεχίσει την καινοτομία που τον χαρακτηρίζει.

Adrian Appiolaza

Είναι χαρά και τιμή μας να καλωσορίζουμε τον Adrian στην οικογένεια της Aeffe“, δήλωσε ο Massimo Ferretti, πρόεδρος του Aeffe S.p.A. προσθέτοντας πως “με την άφιξή του στον Moschino, ο Adrian φέρνει μαζί του έναν μοναδικό πλούτο εμπειρίας, δημιουργικότητας και τη γνώση της ιστορίας της μόδας που θα συμβάλει καθοριστικά στη συγγραφή ενός υπέροχου νέου κεφαλαίου στη περιπέτεια του brand που ίδρυσε ο Franco Moschino.

Μου έκανε αμέσως εντύπωση η εκρηκτική δημιουργικότητα του Adrian, μια προσωπικότητα γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, στοιχεία που ανέκαθεν διέκριναν την ιστορία του brand  Moschino. Εύχομαι στον Adrian ό,τι καλύτερο για να χτίσει μαζί μας μια μεγάλη ιστορία επιτυχίας”.

Ποιος είναι ο διάσημος γαλλικός οίκος μόδας με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πιζάμες: Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στους σπιτόγατους φίλους σου!

HerNewskl

Μόδα: Βάλε χρώμα στην ντουλάπα σου με αυτά τα απλά βήματα

Her News b

Julia Fox: Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της – Το outfit φτιαγμένο από ρολόγια

HerNews ka