HerNews.gr
Μόδα

Julia Fox: Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της – Το outfit φτιαγμένο από ρολόγια

Ποτέ η Julia Fox δεν είναι περισσότερο στο στοιχείο της από ό,τι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και η γεννημένη στη Νέα Υόρκη σταρ έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση αυτή την εβδομάδα, καθώς είχε μια σέξι εμφάνιση φτιαγμένη από ρολόγια την Τετάρτη το βράδυ.

Η Fox “ήταν στην ώρα της” για μια εκδήλωση της Pandora που γιόρταζε τα εργαστηριακά διαμάντια της μάρκας, περπατώντας στο κόκκινο χαλί με κάτι που έμοιαζε με μια μαύρη μίνι φούστα καλυμμένη με ρολόγια – αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια ποδιά, με την εντελώς ανοιχτή πλάτη να κουμπώνει στη μέση της και αποκαλύπτοντας ολόκληρη την πλάτη της (συμπεριλαμβανομένου του μαύρου καλσόν με σκισίματα)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Secret’s (@magazinesecrets)

Συνδύασε το κάτω μέρος, το οποίο ήταν καλυμμένο με μια σειρά από μαύρα και ασημί ρολόγια, με ένα ασορτί τοπ μπαντό, και τα δύο από τη Hodakova.

Κρατούσε επίσης μια μαύρη τσάντα με ασημί λεπτομέρειες από τη Hodakova, αν και το μαύρο δερμάτινο κομμάτι ήταν φτιαγμένο από ανακυκλωμένες ζώνες και όχι από ρολόγια, κάτι που είναι μια οικεία εμφάνιση για τη μοντέρνα ηθοποιό.

Ενώ η σταρ της πασαρέλας έχει τα μαλλιά της βαμμένα κόκκινα, τις τελευταίες μέρες, έκανε το ντεμπούτο της με μακρύ μαύρο look.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reportal.al (@reportal.al)

Julia Fox: Ποζάρει σχεδόν γυμνή στην εκδήλωση του NYFW

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φούτερ: Δες πώς να το συνδυάσεις με στιλ το φθινόπωρο

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το μαγιό που μας θύμισε το barbiecore trend

HerNewskl

Kaia Gerber: Το «Milk Bath» μανικιούρ της για το πάρτι της Vanity Fair είναι η πιο κομψή και μίνιμαλ επιλογή

HerNews ka