HerNews.gr
Διεθνή

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ταΐζει τα εγγόνια του την ίδια λιχουδιά με τα κατοικίδιά του

Σε μια συνέντευξη στο The Tonight Show With Jimmy Fallon , ο Άρνολτ Σβαρτσενέγκερ είπε στον οικοδεσπότη Jimmy Fallon ότι έχει τρία σκυλιά, δύο πόνι και ένα γουρούνι.

Όπως φαίνεται στο νέο του ντοκιμαντέρ του Netflix” Άρνολντ” , ο ηθοποιός είπε στον Τζίμι Φάλον, ότι είναι δουλειά του να ταΐζει όλα τα ζώα το πρωί.

Είπε ότι το πρωινό τους είναι «μπισκότα βρώμης και είναι φτιαγμένα από μέλι και από μπανάνες και πλιγούρι βρώμης».

«Φτιάχτηκαν για τα άλογα βασικά, για τη Λούλου και για το ουίσκι», είπε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια. «Αλλά συνειδητοποίησα ότι και τα σκυλιά τα αγαπούν…και μετά έμαθα ότι τα αγαπάει και το γουρούνι. Αλλά το γουρούνι αγαπάει τα πάντα. Το γουρούνι θα φάει πέτρες».Ο Arnold Schwarzenegger χρησιμοποιεί το Conan the Barbarian Sword για να ανοίξει το πρώτο κουτί των αντιγράφων του νέου του βιβλίου

Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε ότι οι δύο εγγονές του είναι επίσης λάτρεις των διάσημων μπισκότων βρώμης.

Η κόρη του σταρ, μοιράζεται τις κόρες της με τον σύζυγό της Κρις Πρατ και τις πηγαίνει να επισκέπτονται τα ζώα περίπου μία φορά την εβδομάδα.

Ο Σβαρτσενέγκερ είπε στον Φάλον ότι αν οι εγγονές του φτάσουν ενώ αυτός ταΐζει τα ζώα το πρωινό τους μπισκότο με πλιγούρι βρώμης, τότε στέκονται στην ουρά.

Έτσι, είπε ο ηθοποιός καθώς ταΐζει τα ζώα της φάρμας του, τα νεαρά κορίτσια στέκονται στην ουρά με το στόμα ανοιχτό, περιμένοντας να τις ταΐσει ο παππούς τους. Ο Σβαρτσενέγκερ μάλιστα τις μιμήθηκε κρατώντας το στόμα τους ανοιχτό.

«Μόλις βγαίνουμε έξω, λέει, “Όπα, μπορώ να έχω κι άλλα μπισκότα;”» είπε ο Σβαρτσενέγκερ για μια από τις εγγονές του, προσθέτοντας ότι τους αρέσει να έρχονται για να παίξουν με τα ζώα.

Ένα πράγμα που δεν αγαπούν τα παιδιά; Το καθάρισμα της κοπριάς.

Πριν πει στον Τζίμι Φάλον για τα μπισκότα, ο Άνρολντ Σβαρτσενέγκερ είπε ότι οι εγγονές του λατρεύουν να παίζουν με τα ζώα, αλλά «είναι λίγο κακομαθημένα».

«Όταν τους πήγα στον πάγκο και τους ζήτησα να με βοηθήσουν να φτυαρίσω την κοπριά, είπαν όχι», αστειεύτηκε.

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Δέχθηκε μήνυση για αυτοκινητιστικό δυστύχημα που φέρεται να άφησε μια γυναίκα «μόνιμα ανάπηρη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cardi B: Πέταξε το μικρόφωνό της σε θαυμάστρια που της πέταξε ποτό την ώρα τη συναυλίας – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Σοκάρει η αποκάλυψη της ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις

HerNews ka

Gracie Bon: Influencer δεν χωράει να καθίσει σε συμβατικά καθίσματα λόγω του πισινού της

HerNews ka