HerNews.gr
Διεθνή

Gracie Bon: Influencer δεν χωράει να καθίσει σε συμβατικά καθίσματα λόγω του πισινού της

Η Gracie Bon , ένα μοντέλο με καμπύλες με περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, παραπονιέται ότι οι θέσεις στα αεροπλάνα πρέπει να είναι μεγαλύτερες.

«Αυτό είναι ένα αίτημα προς όλες τις αεροπορικές εταιρείες ώστε “μεγάλα” κορίτσια σαν εμένα να μπορούν να ταξιδέψουν».

Η Gracie Bon δυσκολεύεται να καθίσει σε συμβατικά καθίσματα λόγω του μεγάλου πισνού της.

Το βίντεο που ανέβασε το μοντέλο Gracie Bon πριν από μια εβδομάδα και έχει περισσότερα από 80 χιλιάδες likes, εκτός από δεκάδες σχόλια κάθε είδους, ένα από αυτά αναφέρει ότι φταίνε οι επεμβάσεις της που έχει κάνει.

Μιλώντας στο TMZ για την πρόσφατη viral «αίτησή» της σχετικά με την ανανέωση της διαμόρφωσης των καθισμάτων στα αεροπλάνα ώστε οι χώροι θέσεων να είναι μεγαλύτεροι, για να χωράνε άνετα υπέρβαρα άτομα και ενώ η ίδια παραδέχεται ότι ήταν μισό αστείο, υπήρχε και μια δόση αλήθειας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRACIE BON (@graciebon)

Όπως εξήγησε η Gracie Bon αυτό το ζήτημα είναι στην πραγματικότητα αρκετά διάχυτο και συχνά μετατρέπεται σε “εφιάλτη” σε βάρος των ανθρώπων που πραγματικά παλεύουν με αυτό.

Η Gracie λέει ότι στην πραγματικότητα έχει συνηθίσει να αγοράζει δύο θέσεις για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και σκέφτηκε ότι μια πτήση πρώτης θέσης θα το έλυνε, αλλά προς απογοήτευσή της, δεν το έκανε.

Και τώρα συνειδητοποιεί ότι ορισμένες σημαντικές αλλαγές πρέπει να να θεσπιστούν για την αντιμετώπιση αυτού του πολύ υπαρκτού προβλήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRACIE BON (@graciebon)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRACIE BON (@graciebon)

Στο ερώτημα που όλοι αναρωτιούνται αν το σώμα της είναι “πραγματικό”  παρέχει κάποια σαφήνεια και σε αυτό το μέτωπο. Είναι σχεδόν φυσικό.

Η Gracie Bon έχει σημαντική παρουσία σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των Instagram, Twitter, YouTube, Twitch και OnlyFans. Ο λογαριασμός της στο Instagram, ειδικότερα, έχει συγκεντρώσει τεράστιους ακόλουθους, χάρη στο ελκυστικό περιεχόμενο και τη χαρισματική παρουσία της. 

Αξιοποιεί την επιρροή της στο διαδίκτυο για να αλληλεπιδράσει με το κοινό της, να προβάλει τη δουλειά της στο μόντελινγκ και να προωθήσει επωνυμίες και προϊόντα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μακόλεϊ Κάλκιν: Πατέρας για πρώτη φορά ο ηθοποιός του “Μόνος στο σπίτι”

Her News b

Πάουλα Μπαντόσα: Το “δολοφονικό” βλέμμα στον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

HerNews ka

Αυτό είναι το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη

HerNews ka