HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και αφού κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από το απαιτητικό πρόγραμμά του, έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο Cosmoradio και στον Τάσο Ριζόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε και για το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή στη Eurovision.

«Η Eurovision είναι μια εμπειρία η οποία παίζει αρκετό καιρό στο κεφάλι μου. Θα ήθελα δηλαδή κάποια στιγμή ενδεχομένως να την ζήσω. Από την άλλη, όμως, λες “τώρα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία;”. Μετά λέω πως, ναι, γιατί όχι» δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Και πρόσθεσε: «Οπότε αν ένιωθα πολύ ωραία με ένα τραγούδι και ένιωθα ότι με αυτό το τραγούδι νιώθω ασφάλεια, ότι τουλάχιστον δηλαδή θα προσπαθήσω να παλέψω ώστε να πάρω μια καλή θέση, μπορεί και να το έκανα ναι. Δεν είμαι αρνητικός, όχι. Αρκεί να βρω το κατάλληλο τραγούδι με το οποίο θα νιώθω εγώ ότι μπορώ να πολεμήσω με αυτό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τάσος Ριζόπουλος ρώτησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό πόσο τον βοήθησε η εμφάνισή του να κάνει καριέρα.

«Δεν ξέρω αν είχα star quality. Δεν το νιώθω εγώ αυτό. Μου αρέσει να προσέχω τον εαυτό μου, σημασία έχει να προσέχουμε τον εαυτό μας και να τον σεβόμαστε όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Πιστεύω ότι πρέπει ο κάθε άνθρωπος να γυμνάζεται και να γυμνάζει και την ψυχή του. Η καθημερινότητα είναι πάρα πολύ δύσκολη στη ζωή μου και η γυμναστική είναι σαν ψυχοθεραπεία», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Αναφορικά με το αν σκέφτεται να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο μέλλον: «Να τα βάλουμε με τον χρόνο που περνάει; Δεν γίνεται..οπότε αυτή είναι η ζωή. Να αγαπάμε τις ατέλειες μας γιατί όλοι έχουμε ατέλειες. Προσπαθώ να τις αγαπήσω και να προχωράω με αυτές. Θα χαρώ αν κάποιος άλλος αγαπήσει τις ατέλειές μου», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Σίγουρα θα ήθελα να κάνω οικογένεια»

«Σίγουρα με ενδιαφέρει να κάνω κάποια στιγμή την οικογένειά μου, αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει, τον εμπιστεύομαι σε αυτό και μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να το καταφέρω και να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία που πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή ερχόμαστε για αυτό το σκοπό.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας και να βρεις τον άνθρωπό σου και να κάνεις οικογένεια αλλά έχω προέλθει από μια οικογένεια που προσπάθησε πολύ και μετά από πολλά χρόνια κατάφερε και έκανε οικογένεια. Πάνω από 7-8 έως 10 χρόνια προσπαθούσαν με οποιονδήποτε τρόπο και είμαι τόσο υπερήφανος για τους γονείς μου», εκμυστηρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Αλεξάνδρα Νίκα – Βίντεο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Κολέτσα: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε έως τώρα

Her News

Kylian Mbappe στο GQ: «Έχω δείξει ότι η πίεση δεν με επηρεάζει αρνητικά»

HerNews ka

H Αθανασία Ράλλη μιλά στο HerNews: «Το κόσμημα σημαίνει αγάπη. Είναι ένα κομμάτι μου, που με χαρά προσφέρω στους γύρω μου»

Her News