HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει την «ωμή πραγματικότητα» της καθημερινότητάς της ως μαμά

Με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε την «ωμή πραγματικότητα» όπως είναι και ο τίτλος του βίντεο, που βιώνει στην καθημερινότητά της ως μαμά.

Το βίντεο ξεκινάει με πλάνα από το “ακατάστατο” σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη, στο οποίο υπάρχουν παντού παιχνίδια της κόρης της, Ολίβιας και κατευθύνεται στην κουζίνα όπου επίσης ακολουθεί το “απόλυτο χάος” με τον νεροχύτη να είναι γεμάτος με άπλυτα πιάτα και ποτήρια.

«Είπα να ξεκινήσω με λίγη ωμή πραγματικότητα, του τι συμβαίνει στο σπίτι όταν είναι πια βράδυ και η μικρή έχει κοιμηθεί. Το σαλόνι είναι δική μου αρμοδιότητα αλλά η κουζίνα είναι του Ίαν οπότε…δεν θα κάνω κάτι στην κουζίνα αλλά θα συμμαζέψω το σαλόνι, μάταια, με αυτή τη ματαιότητα που με κακακλύζει κάθε τέτοια ώρα  της ημέρας. Λέω “γιατί τα μαζεύω όλα και τα βάζω στη θέση τους; Αφού πρώτον δεν έχω κουράγιο να κάτσω στο σαλόνι;”», ακούγεται να λέει η Μαίρη Συνατσάκη στην αρχή του βίντεο.

Έπειτα η YouTuber συνεχίζει να τακτοποιεί τα πράγματα που “παίζει” η κόρη της, μερικά από τα οποία είναι ρούχα και καπέλα της Μαίρης Συνατσάκη καθώς όπως αποκάλυψε στο βίντεο, η Ολίβια κατάφερε να ανοίξει τη ντουλάπα της.

Την επόμενη ημέρα η Μαίρη Συνατσάκη από ένα πλάνο της στο ασανσέρ ακούγεται να λεεί «Ήθελα να κάνω εντυπωσιακή αρχή έχω κάνει styling πρώτη φορά μετά  από 13 μήνες στη ζωή αλλά υπάρχουν κάποια σκουπίδια οπότε θα σας τα δείξω όλα αργότερα».

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση μετά από 2 χρόνια ίσως και λίγο παραπάνω, τώρα αισθάνθηκα έτοιμη. Γενικά να πω ότι σε αυτό το κομμάτι της γυμναστικής μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα, πότε αντέχει ο κάθε άνθρωπος να κάνει λίγο προπόνηση, κάτι για το σώμα του είναι πολύ προσωπικό, εγώ δε μπορούσα ούτε να διανοηθώ μέχρι πριν μια εβδομάδα ότι θα κάνω γυμναστική. Δεν άντεχα ούτε σωματικά ούτε ψυχικά», εκμυστηρεύτηκε η Μαίρη Συνατσάκη στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί εμφανίστηκε “ξεμαλλιασμένη” στο Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σερ: “Έφυγε” από τη ζωή η μητέρα της – H ανάρτηση στο Twitter

Her News

Joanne για το πρόβλημα υγείας των ματιών της: «Τότε είχα ένα αγόρι, δεν τον έβλεπα στο δρόμο”

Her News b

Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Χεράκι – χεράκι στη Μύκονο το ερωτευμένο ζευγάρι(ΦΩΤΟ)

HerNews ka