HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί εμφανίστηκε “ξεμαλλιασμένη” στο Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και ένα χρόνο έχει αφοσιωθεί στην κόρη της Ολίβια και καθημερινά μας δείχνει διάφορα στιγμιότυπα από την ημέρα τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαίρη Συνατσάκη “τσαλακώθηκε” και εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος μετρά περισσότερους από 800.000 ακόλουθους.

Από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή της η Ολίβια, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται διαρκώς φωτογραφίες και στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Το πρωί της Πέμπτης 1/2 η YouTuber δημοσίευσε μερικά χιουμοριστικά story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φαίνεται “ξεμαλλιασμένη” γεγονός που πιστώνει στην κόρη της.

«Ευτυχώς που πιάνω τα μαλλιά μου για να μη μου τα τραβάει με όλη της τη δύναμη το Ολιβιόνι», έγραψε αστειευόμενη η Μαίρη Συνατσάκη.

Στο επόμενο story, η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίζεται με το ίδιο “look” κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της όπου καλημέρισε τους ακόλουθούς της.

«Ανακαλύπτω τη μητρότητα, δεν έχω manual. Αυτό που έχω παρατηρήσει στη μητρότητα είναι πόσο ανειλικρινείς έχουν υπάρξει παλαιότερες γενιές μαμάδων που νομίζω ότι φοβήθηκαν να πουν κάποιες αλήθειες σε σχέση με την μητρότητα. Είναι μια πίστα δύσκολη, ένα πράγμα που κρύβεται και δεν μιλούν πολλοί για αυτό, είναι η μοναξιά της μητρότητας, η οποία είναι η πιο περίεργη μοναξιά του κόσμου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube.

«Τους πρώτους μήνες με το παιδί είσαι συνέχεια με ένα πλάσμα, ενώ οι γύρω συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους. Εκείνη τη στιγμή νιώθεις πολύ μόνος σου λείπει πολύ η παρουσία άλλων ενηλίκων. Εκείνη την περίοδο και ο Ίαν είχε μεγάλο όγκο δουλειάς. Στον καθένα πιστεύω ότι είναι διαφορετικό. Μένουμε στην ευλογία και στο πόσο ωραίο πράγμα είναι να γίνεις μητέρα, η μοναξιά που βιώνεις όμως είναι πολύ ζόρικο πράγμα» ανέφερε.

«Ένα πράγμα που με δυσκόλεψε από τότε που έγινα μητέρα ήταν το θέμα της δουλειάς. Μπορεί να είμαι ο εργοδότης στις δουλειές μου, αλλά σκεφτόμουν ποιος θα τις τρέχει όταν θα λείπω, πόσο καιρό θα μπορώ να λείψω και όλα αυτά», κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη. 

Μαίρη Συνατσάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στη κέντρο της Αθήνας με την κόρη της Ολίβια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner is the queen: Η πρώτη γυναίκα με 300 εκατομμύρια followers!

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Δηλώνει πρόθυμη να βγει ραντεβού με «οποιονδήποτε» θέλει να την «βγάλει για δείπνο»

HerNews ka

Christina Aguilera: Η σπάνια φωτογραφία με την 9χρονη κόρη της

HerNews ka