HerNews.gr
Beauty

Πάρις Τζάκσον: Ο λόγος που «εξαφάνισε» τα τατουάζ της στα βραβεία Grammy

Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του αείμνηστου βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, τράβηξε όλα τα βλέμματα στα βραβεία Grammy 2024, επιδεικνύοντας μια εμφάνιση εντελώς χωρίς τατουάζ που άφησε τους θαυμαστές έκπληκτους και διχασμένους.

Η 25χρονη τραγουδίστρια, γνωστή για την εκτεταμένη συλλογή της με περισσότερα από 80 τατουάζ, επέλεξε μια σημαντική αλλαγή για το γεγονός. 

Περπατώντας στο κόκκινο χαλί με ένα κομψό μαύρο φόρεμα με κόψιμο στη μέση και σκίσιμο μέχρι τους μηρούς, η Πάρις Τζάκσον τράβηξε την προσοχή όχι μόνο για το ντύσιμό της αλλά και για την απουσία οποιουδήποτε ορατού τατουάζ.

Ήταν όλο μακιγιάζ

Η Πάρις Τζάκσον μοιράστηκε το μυστικό πίσω από την προσωρινή εμφάνισή της χωρίς τατουάζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας ένα timelapse βίντεο της glam ομάδας της που χρησιμοποιεί το ολικό κάλυμμα του Cover FX για να κρύψει τα τατουάζ της.

Ανοίγοντας την απόφαση, ο Πάρις εξήγησε στο ET Tonight , «Λατρεύω τα τατουάζ μου , μου αρέσουν τα piercings μου, μου αρέσουν όλα τα πράγματα για την τροποποίηση του σώματος, η τέχνη και επίσης μερικές φορές δεν θέλω να αποσπά την προσοχή από την τέχνη που είναι η μόδα που φοράω. Και δίνει στο φόρεμα τη δική του στιγμή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Μια απόφαση που δίχασε τους θαυμαστές της

Ενώ η Πάρις αγκάλιασε την αλλαγή, δεν είχαν όλοι οι θαυμαστές της το ίδιο συναίσθημα. Κάποιοι εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους στα σχόλια, αμφισβητώντας την ανάγκη να καλύψει τα τατουάζ της. 

Ωστόσο, άλλοι ήρθαν στην υπεράσπισή της , παρομοιάζοντας τη μεταμόρφωση με το μακιγιάζ και τονίζοντας ότι τα τατουάζ είναι μέρος αυτού που είναι, αλλά δεν την καθορίζουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Η απόφαση της Πάρις να μην δείξει τα τατουάζ της για τα βραβεία Grammy ακολουθεί την απάντησή της στην αποκάλυψη του Offset ότι είχε ένα μεγάλο τατουάζ τον πατέρα της, Michael Jackson.

Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση στο Instagram πριν από μήνες, η Πάρις εξέφρασε ότι βρήκε τη χειρονομία του Offset “κουλ” και μοιράστηκε την ιστορία με τους followers της προληπτικά.

Πάρις Τζάκσον: Η αντίδραση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τις τρίχες στη μασχάλη της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cobra Haircut: O ιδανικός τρόπος να δώσετε ένα boost ζωντάνιας στα μακριά μαλλιά σας

HerNewskl

Rihanna: Μας έδειξε τον τρόπο που εφαρμόζει το άρωμα της!

HerNewskl

Underliner makeup trend: Αυτή η τάση κυριαρχεί πια στον κόσμο του makeup

HerNewskl