HerNews.gr
Διεθνή

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Θα δώσει συνέντευξη στην Όπρα για τα όσα συμβαίνουν με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σκέφτεται να δώσει μια συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ εν μέσω δράματος με την πρώην κοπέλα του Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ.

«Ο Τζάστιν δεν είναι πραγματικά χαρούμενος με το πώς έγιναν τα πράγματα», είπε μια πηγή στη Sun ( μέσω της Daily Mail ). «Ήθελε η η νέα του μουσική να μιλήσει από μόνη της, αλλά αυτό σαφώς δεν συμβαίνει».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ βρέθηκε στο προσκήνιο όταν φαινομενικά διέψευσε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας για την προώθηση του επερχόμενου άλμπουμ του.Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Μπρίτνεϊ Σπίαρς.«Τα σχόλιά του στη σκηνή έριξαν λάδι στη φωτιά», πρόσθεσε η πηγή. «Η ιδέα μιας καθιστικής συνομιλίας με κάποιον όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ κυκλοφόρησε πριν από μήνες και τώρα είναι ξανά στα χαρτιά».

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Irving Plaza της Νέας Υόρκης στις 31 Ιανουαρίου, στα 43α γενέθλια του Τίμπερλεϊκ άναψε ξανά μια φωτιά που “σιγοκαίει”.

«Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ζητήσω συγγνώμη από… απολύτως κανέναν», είπε πριν τραγουδήσει το «Cry Me a River», το τραγούδι του το οποίο εμπνεύστηκε από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς που τον απάτησε κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους.

Δύο μέρες νωρίτερα, η πριγκίπισσα της ποπ είχε ζητήσει ευγενικά συγγνώμη από όποιον «προσέβαλε» με τα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», στα οποία έγραφε εκτενώς για το ειδύλλιό της με τον τραγουδιστή.

«Λυπάμαι βαθιά», μοιράστηκε σε μια ανάρτηση στο Instagram που έχει πλέον διαγραφεί.

Στη συνέχεια, η Σπίαρς απευθύνθηκε απευθείας στον πρώην της , γράφοντας: «Ήθελα επίσης να πω ότι είμαι ερωτευμένη με το νέο τραγούδι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ Selfish».

«Είναι τόσο καλό και πώς γίνεται κάθε φορά που βλέπω τον Τζάστιν και τον Τζίμι  μαζί να γελάω τόσο δυνατά;;» πρόσθεσε μετά την εμφάνιση του πρώην μπαντέρ στο «The Tonight Show».

Ωστόσο, μετά τη “συγγνώμη” του Τίμπερλεϊκ κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, η τραγουδίστρια ανταπέδωσε γρήγορα.

«Κάποιος μου είπε ότι κάποιος μιλούσε για μένα στους δρόμους!!!» έγραψε στο Instagram.

διασκευή του σινγκλ του Justin Timberlake "Selfish".

«Θες να το φέρεις στο δικαστήριο ή θα πας σπίτι κλαίγοντας στη μαμά σου όπως έκανες την προηγούμενη φορά;;; Δεν λυπάμαι !!!».

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δέχθηκε πυρά τον Οκτώβριο του 2023, αφού η τραγουδίστροα αποκάλυψε στο βιβλίο της ότι είχε υποβληθεί σε έκτρωση δύο δεκαετίες πριν, επειδή εκείνος «σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη» και «δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

«Ο Τζάστιν ήλπιζε ότι η αντίδραση από τα απομνημονεύματα της Σπίαρς θα είχε κοπάσει μέχρι τώρα, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στο νέο του άλμπουμ, για το οποίο είναι πολύ ενθουσιασμένος , αλλά κάθε μέρα είναι κάτι καινούργιο», πρόσθεσε η πηγή.

Britney Spears: “Σφάζει” με το γάντι τον Justin Timberlake

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ για την κόρη της στις φυλακές Χάρεν

HerNews ka

Ariana Grande: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες από το διαζύγιό της με τον Dalton Gomez

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πουλήθηκε 50.000 ευρώ ένα από τα αγαπημένα της αυτοκίνητα

HerNews ka