HerNews.gr
Social News

Britney Spears: “Σφάζει” με το γάντι τον Justin Timberlake

Η Britney Spears απάντησε καυστικά στον πρώην σύντροφό της Justin Timberlake αφού φάνηκε να την “κράζει”.

«Κάποιος μου είπε ότι κάποιος μιλούσε για μένα στους δρόμους!!!» έγραψε η Britney Spears, μέσω Instagram την Πέμπτη μαζί με μια στοκ εικόνα ενός στεφάνου μπάσκετ.

«Θες να το φέρεις στο δικαστήριο ή θα πας σπίτι κλαίγοντας στη μαμά σου όπως έκανες την προηγούμενη φορά;» πρόσθεσε. «Δεν λυπάμαι !!!».

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Justin Timberlake, φαινόταν ότι “σκιαγράφησε” την πρώην του κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Νέα Υόρκη.Britney Spears«Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν απολύτως κανέναν», είπε ο τραγουδιστής στο κοινό πριν τραγουδήσει την επιτυχία του 2002 «Cry Me a River», η οποία εμπνεύστηκε από την Spears που τον απάτησε κατά τη διάρκεια  της σχέσης τους.

Η Spears αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της τον Οκτώβριο του 2023,  «The Woman in Me»,  ότι  έκανε έκτρωση  ενώ έβγαινε με τον Timberlake επειδή «δεν ήταν χαρούμενος» για την εγκυμοσύνη και «δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η πριγκίπισσα της ποπ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από οποιονδήποτε «προσέβαλε» με το γεμάτο βόμβες βιβλίο της , γράφοντας σε μια ανάρτηση που είχε διαγραφεί έκτοτε στο Instagram, «Λυπάμαι βαθιά».

Στη συνέχεια επέκτεινε ένα κλαδί ελιάς στον πρώην της προσθέτοντας: «Ήθελα επίσης να πω ότι είμαι ερωτευμένη με το νέο τραγούδι του Justin Timberlake «Selfish» It is soo good».

Τα βγάζει «όλα στη φόρα» η Britney Spears & δεν είναι η πρώτη φορά (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόσφκι: Σπάνια βραδινή έξοδος στο κέντρο που εμφάνίζεται η Μαρινέλλα

HerNews ka

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ερωτευμένοι στο Μπαλί – Φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι στην Ινδονησία

Her News

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Διδασκάλου

Her News