HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Μας δίνει για ακόμη μια φορά τις πιο πρωτότυπες ιδέες για παιδικό πάρτι γενεθλίων

Η Kylie Jenner έκανε το απόλυτο πάρτι γενεθλίων για τα μωρά της. Ο μεγιστάνας της ομορφιάς διοργάνωσε ένα υπερπολυτελές πάρτι με θέμα το καρναβάλι το Σαββατοκύριακο για την 6χρονη Stormi και τον 2χρονο Aire, των οποίων τα γενέθλια έχουν διαφορά μίας ημέρας.

Οι καλεσμένοι καλωσόρισαν τους εορτασμούς μέσω μιας τεράστιας ανατίναξης που έμοιαζε με το κεφάλι της Stormi, η οποία ήταν εμπνευσμένη από το εξώφυλλο του άλμπουμ «Astroworld» του πατέρα της Travis Scott.

Το όνομα της Stormi ήταν ζωγραφισμένο με έντονα χρώματα στην πίστα, ενώ ένα άτομο που φορούσε ένα γιγάντιο κεφάλι του κοριτσιού που έμοιαζε με κινούμενα σχέδια χόρεψε μπροστά στον DJ.

Η υπερβολική διακόσμηση της Kylie Jenner για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών της.

Η υπερβολική διακόσμηση της Kylie Jenner για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών της.Η Kylie Jenner είχε ετοιμάσει επίσης ανθρώπους ντυμένους ως γιγάντια Squishmallows για να συμμετάσχουν στο πάρτι.

Η μαμά δύο παιδιών μάλιστα έγινε δημιουργική με τη διακόσμηση, η οποία περιείχε κεραυνούς και ειδώλια από σύννεφα απλωμένα σε όλο το χώρο.

Επιπλέον, το δωμάτιο ήταν στολισμένο με φώτα LED και αστέρια φωτισμένα στους τοίχους και την οροφή.

Η υπερβολική διακόσμηση της Kylie Jenner για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών της.

Η υπερβολική διακόσμηση της Kylie Jenner για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών της.Όσο για το φαγητό, υπήρχε μαλλί της γριάς σε σχήμα κεραυνών και σύννεφων, συν ένα σταθμό παρασκευής γλυκών και πολλά άλλα τραπέζια γεμάτα διάφορα γλυκά.

Υπήρχαν επίσης χειροτεχνίες και σταθμοί slime, τους οποίους απόλαυσαν τα παιδιά της Khloé Kardashian και του Tristian Thompson καθώς και ο 8χρονος γιος της Kim και του Kanye West, Saint.

Η 7χρονη κόρη του Rob Kardashian και της Blac Chyna, Dream, ήταν επίσης καλεσμένη καθώς εθεάθη να προσπαθεί να αρπάξει ένα παιχνίδι από έναν τεράστιο σωρό Squishmallows με τη γιγάντια μηχανή σύμφωνα με το Instagram Story της Khloé.

Η Khloe Kardashian μοιράζεται μια εσωτερική ματιά στο πάρτι της Stormi και του AireΚατά την έξοδο από το πάρτι, οι καλεσμένοι του Aire φάνηκαν να μοιράζονται ένα μπλε κουτί με καλούδια, ενώ οι φίλοι της Stormi πήραν παρόμοια κουτιά που έφεραν τον αριθμό “6”.

Δεν είναι σαφές εάν ο πρώην φίλος της Kylie Jenner, Travis Scott, παρευρέθηκε στα γενέθλια των παιδιών του ή αν εμφανίστηκε ο Timothée Chalamet.

Η υπερβολική διακόσμηση της Kylie Jenner για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών της.Η Kylie Jenner και ο Travis Scott άρχισαν να βγαίνουν το 2017 πριν καλωσορίσουν μαζί τη Stormi την 1η Φεβρουαρίου 2018.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε γύρω στον Οκτώβριο του 2019 πριν αναζωπυρωθεί τον Ιούνιο του 2021. Η Jenner γέννησε αργότερα τον Aire στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Ωστόσο, οι δυο τους είχαν τελειώσει για τα καλά στις αρχές του 2023, όταν η ιδρυτής της Khy  πυροδότησε το ειδύλλιό της με τον Chalamet.

Kylie Jenner: Εάν ετοιμάζεις παιδικό πάρτι θα πάρεις σίγουρα ιδέες από τα γενέθλια της Stormi

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οδυσσέας Σταμούλης: Επέστρεψε στο θέατρο λίγους μήνες μετά τον θάνατο του γιού του – (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Κριστιάνο Ρονάλντο- Χεορχίνα: Aνακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα

Her News

Νονά η Αθηνά Οικονομάκου: Βάφτισε το παιδί του αδερφού της – ΦΩΤΟ

Her News