HerNews.gr
Ελλάδα

Εξέλιξη σοκ: Ποινική δίωξη για το κακούργημα εμπορίας ανθρώπων στον 35χρονο Youtuber Hayate

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 35χρονο YouTuber από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Ο 35χρονος με το ψευδώνυμο «Hayate» αρνείται τις κατηγορίες και τα αδικήματα και αφού παραπέμφθηκε στον ανακριτή ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την Παρασκεύη.

Ο Hayate βασάνιζε άτομα με νοητική υστέρηση και με κινητικά προβλήματα μέσω live streaming στο διαδύκτιο ενώ μάλιστα αποκόμιζε όφελος από αρρωστημένους θεατές οι οποίοι τον πλήρωναν για να βασανίζει τα απροστάτευτα άτομα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 35χρονος ξεκίνησε τη δράση του τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι και σήμερα και ένα θύμα του ανέφερε στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι κάποιοι πλήρωναν «μέχρι και 200 ευρώ» για να δουν αυτά τα σοκαριστικά βίντεο που τους χτυπούσε, τους έβριζε και άλλες αποτρόπαιες πράξεις.

Ο Hayate ή Αρχηγός όπως είναι το ψεδώνυμό του συνελήφθη από τις αρχές την Τρίτη 6/2 στο σπίτι του στο Αιγάλεω, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί και ένας ακόμη YouTuber στο Κερατσίνη με παρόμοια δράση με αυτή του Hayate με άτομα νοητικής υστέρησης.

Η έρευνα είχε αποκαλύψει τότε 554 απάνθρωπα βίντεο τα οποία παρακολουθούσαν πληρώνοντας αδρά 22.000 αρρωστημένοι συνδρομητές που έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν.

Κερατσίνι: 42χρονος μετέδιδε ζωντανά τα βασανιστήρια που έκανε σε 21χρονη και 25χρονο ΑμεΑ

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δολοφόνοι της Ελένης – Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας της

Her News b

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εφικτός στόχος για μέσο μισθό τα 1.500 ευρώ στο τέλος της 4ετιας»

HerNews ka

Σύλληψη 31χρονου για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία

Her News