HerNews.gr
Social News

Leni Klum: Αποκάλυψε την ακμή της με «ευάλωτη» selfie χωρίς μακιγιάζ (ΦΩΤΟ)

Η κόρη της Heidi Klum, Leni Klum, 19 ετών, ανήρτησε στο Instagram της τη Δευτέρα  μια ματιά στον αγώνα της με την ακμή.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ χωρίς κανένα κείμενο, η έφηβη έδωσε στους θαυμαστές της μια κοντινή εικόνα της ακμής της, η οποία ήταν απλωμένη σε όλα τα μάγουλα και το μέτωπό της.

Η Leni Klum, η οποία είναι πρέσβειρα ομορφιάς του Dior, είναι ανοιχτή και ειλικρινής σχετικά με τις δυσκολίες του δέρματός της τα τελευταία χρόνια, πηγαίνοντας συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί ενημερώσεις μέσα από λήψεις με φρέσκο ​​πρόσωπο.

Selfie ακμής Leni KlumΤον περασμένο Ιούνιο, έδειξε άλλη μια έντονη έξαρση στην ιστορία της στο Instagram και το 2021, δημοσίευσε μια φωτογραφία του καλυμμένου προσώπου της, γράφοντας στη φωτογραφία «Το δέρμα μου σε μια κακή μέρα #nomakeup #nofilter #sowhat».

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια σκέψη πίσω από την ακμή ότι δεν είσαι όμορφη με αυτήν ή σε κάνει να φαίνεσαι όχι τόσο καλή όσο θα μπορούσες να δείχνεις», είπε στο People , μιλώντας για το θέμα το 2022.

Ενώ παραδέχτηκε ότι υπήρξαν στιγμές που δεν ήθελε να βγει από το σπίτι μέχρι να καθαριστεί η ακμή της, η Klum σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να ζήσει έτσι.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν ακμή που φαίνεται ότι δεν έχουν και μετά οι άνθρωποι το βλέπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λένε, «Κανένα από αυτά τα υπέροχα κορίτσια δεν έχει ακμή». Αλλά κάποιοι το κάνουν και δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό», πρόσθεσε.

Selfie ακμής Leni KlumΩστόσο, τυχόν δερματικά προβλήματα που μπορεί να έχει η Klum δεν την έχουν σταματήσει. Συνεχίζει να εμφανίζεται δίπλα στη μαμά της σε εξώφυλλα περιοδικών και οι δυο τους επιδεικνύουν συχνά εμφανίσεις εσωρούχων στις καμπάνιες της Intimissimi.

Παρά το γεγονός ότι συνεργάζεται στενά με τη μαμά της η Leni προφανώς πρέπει ακόμα να χαράξει κάποια όρια με την οικοδέσποινα του «Germany’s Next Top Model» στο σπίτι.

Το δίδυμο αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο podcast “Call Her Daddy” ότι η Leni βρήκε κάποτε τη “ντουλάπα του σεξ” της Klum και πως συχνά την προειδοποιεί να βάλει ένα τοπ όταν έρχονται οι φίλοι της.

Heidi Klum: «Η κόρη μου ανακάλυψε τη ντουλάπα του σεξ μου & την έδειξε στους φίλους της»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο τοκετός, η νέα καθημερινότητα ως μανούλα και το τηλεοπτικό της μέλλον

HerNews ka

Καίτη Γαρμπή: Το «Πρώτο Θέμα» ζητά συγγνώμη για τα δημοσιεύματα οφειλών της στο Δημόσιο

HerNews ka

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Ευχήθηκαν με αναρτήσεις για τα γενέθλιά του γιού τους

Her News b