HerNews.gr
Social News

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Ευχήθηκαν με αναρτήσεις για τα γενέθλιά του γιού τους

Σήμερα η Φαίη Σκορδά και ο πρώην σύζυγος της, Γιώργος Λιάγκας γιορτάζουν τα γενέθλια του γιού τους, τον Γιάννη. Οι δυο τους απέκτησαν το παιδάκι τους το 2011, δέκα μόνο μήνες μετά την τελετή του γάμου τους.

Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστό πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία τόσο στον Γιάννη όσο και στον μικρότερο γιο της Δημήτρη και η ίδια δείχνει να θέτει τα παιδιά της σε πρωταρχική προτεραιότητά στη ζωή της. Στο παρελθόν έχει αναφέρει αρκετές  φορές πως αν και δεν ακυρώνει την πιθανότητα για ερχομό ενός τρίτου παιδιού, αλλά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποσπάσει κάποιος τον χρόνο της από τα δυο της παιδιά.

Σήμερα λοιπόν, 19 – 04 τα γενέθλια τους Γιάννη έφτασαν και ο ίδιος έκλεισε τα 12 έτη της ζωής του. Η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να αναρτήσει μια πολύ γλυκιά φωτογραφία ώστε να εκφράσει τις ευχές της προς τον γιο της και να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.  

“Ήλιε μου,ζωή μου,πασά μου!!! Χρόνια σου πολλά αγόρι μου. Γερός και ευτυχισμένος. Σ αγαπώ ,σ αγαπώ,σ αγαπώ” έγραψε κάτω απο την φωτογραφία η Φαίη Σκορδά.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Μεγάλη αγάπη έχει όμως και ο πατέρας των δύο αγοριών, ο Γιώργος Λιάγκας. Έτσι, σήμερα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία παρέα με τον γιο του που γιορτάζει σήμερα. γνωστός παρουσιαστής ανέφερε κάτω απο την ανάρτηση του:  “Χρόνια πολλά πρίγκιπά μου!!!!!!!!!! 10 ο Γιάννης σήμερα…”

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

Νεότερα Άρθρα

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Μόλις έγιναν γονείς!

Her News b

Khloé Kardashian: Αποκαλύπτει ότι τα 30 ήταν η «χειρότερη δεκαετία» της

HerNews ka

Γιώργος Μαζωνάκης για τον «Άλλο άνθρωπο»: Είναι πολύ μεγάλη χαρά τα μεσημέρια να μαγειρεύω & το βράδυ να τραγουδαώ

Her News b