HerNews.gr
Διεθνή

Ανησυχούν οι γονείς της Bianca Censori: Φοβούνται ότι ο Kanye West την «παραμυθιάζει»

Οι γονείς της Bianca Censori λέγεται ότι βρίσκονται σε κατάσταση «ανησυχίας» αφού είδαν τις εικόνες της σχεδόν γυμνής κόρης τους επιτείνοντας τους φόβους τους ότι «ελέγχεται» από τον σύζυγό της Kanye West, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η 29χρονη Αυστραλή αρχιτέκτονας πάλευε να προστατεύσει τη σεμνότητά της ενώ ήταν ντυμένη με διάφανο αδιάβροχο και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο καθώς συνόδευε τον ράπερ σύζυγό της σε ένα μουσικό στούντιο στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Ενώ η Bianca κινδύνευε να παραβεί τους νόμους περί απρεπούς έκθεσης στην Καλιφόρνια , ο Kanye ήταν ντυμένος με μια μαύρη μπλούζα και έκανε τζόγκερ κάτω από τη μεγάλη κάπα και τα χοντρά δερμάτινα γάντια του. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με μια μαύρη μάσκα προσώπου με ένα δερμάτινο πάνελ στη μέση.

Η τελευταία έξοδος του ζευγαριού έχει επιδεινώσει περαιτέρω τις ανησυχίες για τους φίλους και την οικογένειά της, σύμφωνα με πηγές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι γονείς της μόλις και μετά βίας αναγνωρίζουν πια την κόρη τους.

«Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι απογοητευμένοι γιατί τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα», είπε αποκλειστικά στο DailyMail.com ένας από τους γνώστες.

«Η Bianca σαφώς δεν συνειδητοποιεί ότι αυτό που φόρεσε δεν είναι μόνο αηδιαστικό και αποτελεί κακό παράδειγμα, αλλά και ότι παραβιάζει επίσης το νόμο».

«Εν τω μεταξύ, ο Kanye είναι καλυμμένος με πέντε στρώματα ρούχων και όταν η γυναίκα του φαινόταν να κρυώνει ενώ ήταν γυμνή και τυλιγμένη σε πλαστικό, δεν της πρόσφερε μια από τις κάπες του».

Στη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ο Ποινικός Κώδικας 314 PC ορίζει το σεξουαλικό έγκλημα της «άσεμνης έκθεσης».

Αυτός ο νόμος απαγορεύει την εσκεμμένη έκθεση των ιδιωτικών μερών σε δημόσιο χώρο παρουσία άλλου ατόμου που μπορεί να ενοχληθεί ή να προσβληθεί. 

Η πηγή συνέχισε: «Οι γονείς της είναι τόσο στενοχωρημένοι για αυτό γιατί δεν την αναγνωρίζουν. «Δεν θα το έκανε αυτό αν δεν ήταν υπό έλεγχο».

«Συνεχίζει να την κλειδώνει δίνοντάς της περισσότερο μερίδιο και ιδιοκτησία σε διάφορα έργα που έχει κάνει, συμπεριλαμβανομένου του ρουχισμού».

Ο Kanye είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι είχε εκδώσει στη σύζυγό του ένα σύνολο κανόνων, οι οποίοι φέρεται να περιελάμβαναν τη μη ομιλία και την κατανάλωση μόνο συγκεκριμένων τροφών, καθώς και περιορισμούς στο τι μπορεί να φορέσει.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στις 20 Δεκεμβρίου 2022 – μόλις ένα μήνα αφότου οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του Kim Kardashian, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά.  Η μητέρα της Bianca, Alexandra και ο πατέρας Leo, έχουν εκφράσει στο παρελθόν τις ανησυχίες τους για τη σχέση της κόρης τους με τον μουσικό και σχεδιαστή μόδας.

Τον Δεκέμβριο, λέγεται ότι φοβόντουσαν ότι η κόρη τους ήταν απλώς μια “ανάκαμψη” στον απόηχο του διαζυγίου του. 

«Η μητέρα και ο πατέρας της Bianca βρίσκουν τον Kanye ελαφρώς ενοχλητικό», είπε μια πηγή κοντά στον αρχιτέκτονα Yeezy εκείνη την εποχή.

«Οι γονείς της βρήκαν ύποπτο ότι παντρεύτηκε την Bianca ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Kim. Πραγματικά δεν ήθελαν η Bianca να είναι το ριμπάουντ του από έναν γάμο τόσο υψηλού προφίλ».

Η οικογένεια της Bianca δεν έρχεται χωρίς τις δικές της αντιπαραθέσεις , με τον πατέρα της να έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης μετά από καταδίκη για κατοχή απαγορευμένης εισαγωγής ηρωίνης και γεμάτο πιστόλι.

Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που η Bianca και ο Kanye αντιμετωπίζουν το νόμο.

Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι απαγορεύτηκε ισόβια από μια βενετική εταιρεία ενοικίασης σκαφών μετά από ένα σκάνδαλο άσεμνων δημοσιευμάτων στη Βενετία της Ιταλίας.

Είχαν εντοπιστεί να απολαμβάνουν μια ερωτική στιγμή σε ένα θαλάσσιο ταξί που έδειξε τον Kanye να εκθέτει τα γυμνά του οπίσθια μπροστά σε τουρίστες.

Kanye West: “Έφαγε” πόρτα με τη σύζυγό του από εταιρεία ενοικίασης σκαφών – Έκαναν δημόσιο στοματικό έρωτα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mila Kunis: Το ψέμα που είπε για να κερδίσει έναν μεγάλο ρόλο!

HerNewskl

Μουντιάλ 2022: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή με τον Λιονέλ Μέσι!

Her News

Βίντεο: 10χρονος σούπερ ήρωας σώζει τη μαμά του από βέβαιο πνιγμό

Her News b