HerNews.gr
Διεθνή

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είπε ότι το να γίνεις ξανά πατέρας «είναι υπέροχο» – ακόμη και σε ηλικία 80 ετών.

Ο σταρ του «Goodfellas», ο οποίος καλωσόρισε την κόρη του Τζία πέρυσι με την κοπέλα του Τίφανι Τσεν, έγινε συναισθηματικός καθώς μιλούσε για την 9 μηνών κόρη του σε μια νέα συνέντευξη.

«Ό,τι με απασχολεί ή με ανησυχεί εξαφανίζεται όταν την κοιτάζω», είπε στο τεύχος Φεβρουαρίου/Μαρτίου 2024 του περιοδικού AARP. «Είναι θαυμαστό».Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κρατά το μωρό του Τζία στο πρόσωπό του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρος τι θα συμβεί όταν μεγαλώσει η Τζία, καθώς είναι ήδη ηλικιωμένος, αλλά εστιάζει στο παρόν.

«Όταν μεγαλώσει – ποιος ξέρει; Αλλά αυτός ο πολύ γλυκός τρόπος που έχει να σε κοιτάζει, να σε παίρνει μέσα, να σκέφτεται, να βλέπει και να παρατηρεί…» μοιράστηκε ο σταρ του «Meet the Parents» καθώς τα μάτια του γέμισαν με δάκρια.

Το μωρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η ΤζίαΗ 45χρονη Τίφανι Τσεν γέννησε την Τζια στις 6 Απριλίου το 2023, αλλά ο Ντε Νίρο δεν ανακοίνωσε την άφιξή της για περίπου ένα μήνα, όταν διόρθωσε έναν δημοσιογράφο που ρώτησε για τα έξι παιδιά του.

«Επτά, στην πραγματικότητα », απάντησε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 στα γυρίσματα του «The Intern» και εθεάθη  σε ένα ταξίδι στην Ισπανία  την επόμενη χρονιά.

Η Τίφανι Τσεν σπρώχνει ένα καρότσι ενώ ο Ρόμπερτ ντε Νίρο περπατά πίσω τηςΛίγα χρόνια αργότερα, η δασκάλα πολεμικών τεχνών και ο Ντε Νίρο φωτογραφήθηκαν  να γιορτάζουν τα 78α γενέθλιά του στη Γαλλία.

Από τον Ιούνιο του 2023, τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είχαν γνωρίσει ακόμη τη Τζία.

Παρόλο που ο σταρ του «Killers of the Flower Moon» και η Τσεν γνώρισαν συντριπτική χαρά κατά την άφιξη της Τζία, ο Ντε Νίρο αντιμετώπισε επίσης θλίψη το 2023, όταν ο εγγονός του Λεονάρντο πέθανε σε ηλικία μόλις 19 ετών.

«Είμαι βαθιά στενοχωρημένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo», είπε ο ηθοποιός σε μια δήλωση στο Page Six μέσω του αντιπροσώπου του τον Ιούλιο. «Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια από όλους. Ζητάμε να μας δοθεί απόρρητο για να θρηνήσουμε την απώλεια του».

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώην βοηθός του κέρδισε τη δικαστική «μάχη» και 1,2 εκατ ευρώ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bianca Censori – Kanye West: Ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Έφυγε από το νοσοκομείο με τον σύζυγό της Travis Barker μετά από «επείγον οικογενειακό θέμα»

HerNews ka

Χάρι – Μέγκαν: Οι ευχές στον βασιλιά Κάρολο & στην Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka