HerNews.gr
Διασκέδαση

Στα χνάρια του πατέρα της η North West: Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ραπάρει

Η North West δείχνει τις ικανότητές της στο ραπ και στο τραγούδι στο νέο μουσικό βίντεο του πατέρα της, Kanye West,  “Talking/Once Again” με τη συμμετοχή του Ty Dolla $ign.

Το βίντεο ανοίγει με τη 10χρονη να φωνάζει επανειλημμένα «Δεν θέλεις προβλήματα, απλά –» και στη συνέχεια να τραγουδά αρμονικά το «Talking».

Ενώ κάθεται σε μια καρέκλα και πλέκει τα μαλλιά της, συνεχίζει να συγχρονίζει τα χείλη, ραπάροντας: «Μου αρέσει εδώ / θα αναλάβουμε τη χρονιά για άλλη μια χρονιά / είμαι η κολλητή σας, δεσποινίς Γουέστι».

North και ο Kanye WestΕπαναλαμβάνει τους στίχους σε όλο το βίντεο, ενώ επίσης ψιθυρίζει στο αυτί του Kanye West και αργότερα κάθεται στους ώμους του.

Στα μέσα του κομματιού, ο Ty Dolla $ign, μπαίνει με φωνητικά ενώ μαζί με την 22χρονη κόρη του, Jailynn Crystal, λέγεται πόσο γρήγορα μεγαλώνει.

Εν τω μεταξύ, ο Kanye – ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Ye – παραμένει ήσυχος καθ ‘όλη τη διάρκεια του βίντεο καθώς επιδεικνύει για λίγο τα νέα του δόντια τιτανίου 850.000 δολαρίων.

North και ο Kanye WestΗ νέα επιτυχία αποτελεί μέρος του επερχόμενου άλμπουμ του 46χρονου ράπερ “Bound 2” και του Ty Dolla $ign, “Vultures”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου.

Αρκετοί θαυμαστές ενθουσιάστηκαν για τη συνεργασία πατέρα-κόρης, αναφερόμενοι στο νέο εγχείρημα της North ως ράπερ ως μια στιγμή «πλήρους κύκλου».

Η North έκανε το ντεμπούτο της στο ραπ κατά τη διάρκεια  του πάρτι ακρόασης του Kanye και του ράπερ «Blasé»  στο Μαϊάμι, όπου παρουσίασε τον εαυτό της ως Miss Westie.

βορειοδυτικάΟ Kanye West μοιράζεται τον North  μαζί με τον Saint, τη Chicago και τον Psalm με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για επτά χρόνια πριν ο ιδρυτής της SKIMS  υποβάλει αίτηση διαζυγίου  τον Φεβρουάριο του 2021. Ο Kanye έκτοτε μετακόμισε με τη σύζυγό του, Bianca Censori.

Η Kim Kardashian δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει την North στα πρώτα της βήματα, έτσι ανήρτησε στα Instagram Story της απόσπασμα από το βίντεο κλιπ στα οποία φαίνεται και ο πρώην σύζυγός της.

Δείτε εδώ το videoclip:

North West: Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον πατέρα της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“Καιρός για Αγάπες και Αγκαλιές!…” – Ο Γιάννης Ζουγανέλης την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Vironos Politeia

Her News

Panik Concert 2023: Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

HerNews ka

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Έρχονται τρεις βραδιές απόλυτης διασκέδασης στον Πάνο Κιάμο

Her News