HerNews.gr
Μόδα

Disney: Κυκλοφορεί νυφικά εμπνευσμένα από τους «κακούς» των παραμυθιών

Η Disney αγκαλιάζει μια πιο σκοτεινή πλευρά του παραμυθένιου κόσμου της.

Η μάρκα ψυχαγωγίας συνεργάστηκε με το Allure Bridals για να λανσάρει μια κάψουλα με νυφικά εμπνευσμένα από μερικούς από τους διάσημους κακούς της την Ursula, την Maleficent, την Evil Queen και τoν Jafar.

Τα τέσσερα δραματικά στυλ, που ξεκινούν από 2.000 δολάρια και το καθένα προσφέρεται σε μαύρο και σε ιβουάρ χρώμα, είναι τώρα διαθέσιμα ως μέρος της συλλογής Fairy Tale Weddings 2024 της Disney.

«Αυτά τα νέα φορέματα αποτυπώνουν τόσο τον ρομαντισμό όσο και την πολυπλοκότητα της αγάπης», είπε η Disney σε μια δήλωση.Οι Disney Villains ενέπνευσαν τις νεότερες προσθήκες στη συλλογή Fairy Tale Weddings της Disney 2024 από την Alure Bridals.  Παρουσιάζεται μπροστά από το Κάστρο της Σταχτοπούτας στο Walt Disney World Resort στη λίμνη Buena Vista της Φλόριντα, η συλλογή Disney Villains περιλαμβάνει τέσσερα φορέματα με δημοφιλείς χαρακτήρες Ursula, Maleficent, την κακιά βασίλισσα και τον Jafar.

«Τα φορέματα είναι τόσο ευέλικτα όσο και ρομαντικά, το καθένα παραπέμπει σε θέματα από τις αγαπημένες ιστορίες της Disney και αναδεικνύει εμβληματικές λεπτομέρειες και πολύχρωμες πινελιές από κάθε εμφάνιση του χαρακτήρα», πρόσθεσε η μάρκα.

Το φόρεμα Ursula διαθέτει μια σιλουέτα γοργόνας με λεπτομέρεια με αστραφτερές χάντρες στο μπούστο. «Μιμούμενο το δραματικό ύφος της Ursula, το φόρεμα έχει αποσπώμενα διαφανή μανίκια με βολάν λεπτομέρειες στις μανσέτες», είπε η Disney.

Η εμφάνιση εμπνευσμένη από το Maleficent έχει ένα εφαρμοστό σχέδιο με αστραφτερό πράσινο βελούδο και απλικέ δαντέλας πάνω από μαύρη οργάντζα. Η ιβουάρ εκδοχή είναι διακοσμημένη με πινελιές δαντέλας σιφόν για πιο απαλή πινελιά.
Disney Villain Wedding dresses

Το πνεύμα και το στυλ της Κακής Βασίλισσας από τη Χιονάτη και τους Επτά Νάνους αποτυπώνεται με ένα φόρεμα με λαιμόκοψη που οδηγεί σε κορυφαίο μπούστο, γραμμική δαντέλα, τρισδιάστατα φλοράλ στολίδια και τούλι με χάντρες. Ένα τυλιγμένο σάλι με βολάν ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Το φόρεμα εμπνευσμένο από τον Jafar έχει μια βαθιά λαιμόκοψη – που θυμίζει τον γιακά με την υπογραφή του χαρακτήρα Aladdin – και φουσκωμένα ολόσωμα μανίκια με κουμπωμένες μανσέτες. Το μπούστο είναι προσαρμοσμένο σε ένα νεύμα για ανδρικά ρούχα.

Η κάψουλα Villains ακολουθεί την κυκλοφορία στις αρχές του μήνα μιας νέας μαγευτικής συλλογής νυφικών εμπνευσμένων από τις πριγκίπισσες της Disney Ariel, Aurora, Belle, Cinderella, Jasmine, Pocahontas, Rapunzel, Snow White και Tiana. 

Pocahontas Platinum gown, Rapunzel Platinum gown - Disney Wedding«Κάθε φόρεμα προκαλεί το πνεύμα της συνονόματής του πριγκίπισσας για να αιχμαλωτίσει το στυλ και την προσωπικότητα της νύφης», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της Disney. «Είναι ένας συνδυασμός κομψότητας και διασκέδασης που μπορεί να κάνει κάθε νύφη να νιώσει σαν πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσολάκη: Απέδειξε πως είναι fashion icon με αυτήν την στυλιστική επιλογή!

HerNewskl

Το νέο κολιέ της Kate Middleton είναι ένα από τα αγαπημένα του Instagram

HerNews ka

Παντελόνι: 3 Ιδέες για να το φορέσεις στη δουλειά

Her News