HerNews.gr
Ζώδια

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτές τις μέρες

Η δεύτερη Νέα Σελήνη του χρόνου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου, στο ζώδιο του Υδροχόου. 

Σύμφωνα με τους αστρολόγους , είναι η ιδανική στιγμή για ενδοσκόπηση και για να θέσουμε προθέσεις που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα στην επόμενη Πανσέληνο, στις 24 Φεβρουαρίου.

Τι να κάνετε κατά τη Νέα Σελήνη στις 9 Φεβρουαρίου 2024;

1. Έναρξη αλλαγών

Καθώς είναι η πρώτη Νέα Σελήνη του σεληνιακού νέου έτους, είναι μια καλή στιγμή να αναλογιστούμε τη συναισθηματική μας κατάσταση. Στην αστρολογία, η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας. Καθώς έχουμε περάσει μέσα από τις διαφορετικές συναισθηματικές καταστάσεις του ζωδιακού κύκλου, πώς έχουν εξελιχθεί τα συναισθήματά μας; Πώς αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας πιο βαθιά;

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει επίσης τα αισθήματά ασφαλείας μας και αυτό που μας επιτρέπει να νιώθουμε ασφαλείς και να ευδοκιμούμε σε αυτόν τον κόσμο. Όσο πιο σίγουροι και ασφαλείς νιώθουμε, τόσο πιο πιθανό είναι να ανοίξουμε τα φτερά μας, να ρισκάρουμε και να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε.

2. Ακολουθήστε τη ροή

Ο Ουρανός, ο κυρίαρχος πλανήτης του Υδροχόου, είναι επίσης ενεργός κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, φέρνοντας κύματα αστάθειας. Κάτι μπορεί να αλλάξει απότομα ή να κινηθεί ξαφνικά, αναγκάζοντάς μας να σκεφτούμε δύο φορές ή να αλλάξουμε τα σχέδιά μας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αισθανόμαστε έμπνευση να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας που μπορούν να φέρουν μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας ή καινοτομίας. 

Όταν η ενέργεια του Ουρανίου είναι ισχυρή, βοηθά πάντα να θυμόμαστε να ακολουθούμε τη ροή. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα οφέλη της ενέργειας του Ουρανίου. Μας ενθαρρύνει να αφεθούμε, να ακολουθήσουμε τη ροή και να εμπιστευτούμε τη διαδικασία. Θέλει να αγκαλιάσουμε την αλλαγή, γιατί όταν αλλάζουν τα πράγματα, μπορούμε να βελτιωθούμε.

3. Επουλώστε βαθιές πληγές

Αν και αυτή η Νέα Σελήνη μας φέρνει ασταθή ενέργεια που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε λίγο διασκορπισμένοι, υπάρχει επίσης μια άλλη δυναμική στο παιχνίδι: ο Χείρωνας και ο Βόρειος Κόμβος πλησιάζουν ο ένας τον άλλο. Ο Χείρωνας και ο Αύξων Σεληνιακός Κόμβος θα συναντηθούν επίσημα στις 11 Φεβρουαρίου, λίγες μόνο ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη, αλλά η ενέργειά τους θα είναι πολύ ενεργή. Η σύνδεση του Χείρωνα και του Βόρειου Κόμβου είναι ένα σήμα βαθιάς θεραπείας, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο

Αυτή η θεραπευτική ενέργεια προσφέρει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τις πληγές μας ως πύλες σοφίας για να διδάξουμε, να εμπνεύσουμε και να υποστηρίξουμε άλλους. Όταν αγκαλιάζουμε τις πληγές μας με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να ωφελήσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Αν και αυτή η ενεργειακή δυναμική είναι πλούσια και πολύπλευρη, θα ενισχυθεί από αυτή τη Νέα Σελήνη, γιατί ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του θεραπευτή. 

Τα νέα φεγγάρια είναι η τέλεια στιγμή για να θέσετε προθέσεις, επομένως κάντε τις προθέσεις σας προσανατολισμένες προς την ειρήνη και τη θεραπεία για όλους. Εάν κάποιος πονάει στη ζωή σας, στείλτε του θεραπευτική ενέργεια κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη.

Προσοχή! Αυτά τα 3 ζώδια εξακολουθούν να έχουν εμμονή με τους πρώην τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

Her News b

Σε ποια χώρα της Ευρώπης να πας, με βάση το ζώδιό σου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Μαΐου

Her News b