HerNews.gr
Μόδα

Παντελόνι: 3 Ιδέες για να το φορέσεις στη δουλειά

Λατρεύω το καλοκαίρι, είναι πάντα διασκεδαστικό να φοράς αυτά τα μίνι φορέματα και τα χαριτωμένα σορτς που σου δίνουν αυτή την εύκολη, δροσερή και αβίαστη εμφάνιση. Αλλά τι γίνεται με την δουλειά; Πώς να φορέσεις ένα παντελόνι τώρα το καλοκαίρι, που έχει τόση ζέστη;

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Μερικές φορές είναι λίγο δύσκολο για μένα να διαλέγω το σωστό παντελόνι για τη δουλειά. Οπότε, σήμερα μοιράζομαι μερικά από τα καλύτερα tips για ρούχα στη δουλειά όταν κάνει ζέστη και που μου αρέσει να φοράω είτε εργάζομαι από το σπίτι, είτε πηγαίνω σε ένα meeting στο γραφείο.

Κλασικό παντελόνι

Μου αρέσει το minimal look,  που μου δίνουν τα κλασικά παντελόνια. Μην ξεχνάτε ότι θα χαρίσουν μια κομψή, μοντέρνα και εκλεπτυσμένη πινελιά, ενώ θα είστε και άνετες. Μπορείτε με μια μπλούζα με βάτες να κάνετε εύκολα ένα office look ή αν θέλετε ένα αβίαστο γαλλικό στιλ, επιλέξτε ένα ριγέ μπλουζάκι και πέδιλα με λουράκια. Μην ξεχνάτε το κόκκινο κραγιόν σας.

Ψηλόμεσο παντελόνι

Για μια από αυτές τις δυνατές ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα παντελόνια για τη δουλειά, ειδικά αν πρέπει να κάνετε μια συνάντηση έξω από το γραφείο ή τον χώρο εργασίας σας. Χρειάζεστε κάτι για να έχετε μια μοντέρνα και λειτουργική εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα είστε άνετες. Προσωπικά θα συνδύαζα το ψηλόμεσο παντελόνι με γόβες και τοπ με τιράντες. Είναι καλοκαίρι, οπότε είναι πάντα διασκεδαστικό να παίζεις με τα χρώματα. Διαλέξτε παντελόνια που δεν είναι μόνο λευκά ή μαύρα.  

Culotte παντελόνι

Το τελευταίο παντελόνι για τη δουλειά τώρα που έχει ζέστη είναι το culotte. Αν ψάχνετε κάτι πολύ αέρινο, τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσάς. Μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε με ένα βαμβακερό πουκάμισο και σανδάλια. Ή αν θέλετε κάτι πιο επίσημο σας προτείνω μια σατέν μπλούζα με τιράντες και για παπούτσια πέδιλα.

Σανδάλια: 5 Fashion brands που πρέπει να αποκτήσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Fashion Week: Τα εντυπωσιακά hair cuts που λατρέψαμε

Her News b

Dua Lipa: Μας έδειξε τον πιο στυλάτο τρόπο να φορέσουμε τις Ugg

HerNewskl

4 Uptated τρόποι για να φορέσεις το κίτρινο σορτς

Her News