HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Mike Tyson: Θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία με υπερήρωες με πλοκή που…«κόβει» την ανάσα

Ο Mike Tyson ετοιμάζεται για έναν νέο ρόλο, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι στο ρινγκ της πυγμαχίας. Ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών πρόκειται να παίξει τον εαυτό του στο «Bunny-Man», μια μοναδική ταινία υπερηρώων που γυρίζεται στην Ιταλία.

Σε μια συνέντευξη Τύπου στο Τορίνο, ο Tyson ενώθηκε με τον Ιταλό παραγωγό Andrea Iervolino και τον συγγραφέα Enrico Remmert για να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία.

Το “Bunny-Man” ακολουθεί την ιστορία ενός πλούσιου υπερήρωα που μάχεται ενάντια στις κακές δυνάμεις, ενώ κρύβει την ταυτότητά του πίσω από μια μάσκα κουνελιού.Mike Tyson to Play Himself in Superhero Movie 'Bunny-Man'

Ο χαρακτήρας υποκινείται από την επιθυμία να αναζητήσει δικαιοσύνη για την αδερφή του, η οποία αυτοκτόνησε τραγικά μετά από ένα τρομακτικό περιστατικό που έγινε viral στο διαδίκτυο.

Σε παραγωγή του TaTaTu του Iervolino, γνωστό για τη συμμετοχή του σε καταξιωμένα έργα όπως το “Ferrari” και το “Waiting for the Barbarians”, το “Bunny-Man” υπόσχεται να ξεπεράσει τα όρια της δημιουργικότητας με το 95% της ταινίας να γυρίζεται σε εικονικό πλατό.

Δεν είναι πολλά γνωστά για τον ρόλο του Mike Tyson στην ταινία

Ο ρόλος του Mike Tyson στην ταινία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, προσθέτοντας στην ίντριγκα γύρω από το έργο. Η παρουσία του θρύλου της πυγμαχίας στο καστ αναμένεται να φέρει μια μοναδική δυναμική στην αφήγηση των υπερηρώων, όπως έκανε με τους ρόλους του στο “The Hangover” και το “IP Man 3”.

Bunny-Man: Mike Tyson Is Playing Himself in New Superhero Movie - Comic  Book Movies and Superhero Movie News - SuperHeroHype

Ενώ οι λεπτομέρειες για τον σκηνοθέτη της ταινίας και το υπόλοιπο καστ παραμένουν άγνωστες, η εμπλοκή του Tyson έχει πυροδοτήσει την προσμονή στους θαυμαστές.

Με την παραγωγή να βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιταλία, το κοινό περιμένει με ανυπομονησία περαιτέρω ενημερώσεις για το “Bunny-Man” και τη συμβολή του Tyson σε αυτό το αντισυμβατικό έπος υπερήρωων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες για να ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο

Her News b

Τζένιφερ Άνιστον: Aποχαιρετά το «The morning show» και συγκινεί

Her News

Jennifer Lopez: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη γεμάτη δράση ταινία της “The Mother” στο Netflix

HerNews ka