HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Τζένιφερ Άνιστον: Aποχαιρετά το «The morning show» και συγκινεί

Η Τζένιφερ Άνιστον ολοκλήρωσε τα γυσίσματα για τη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Morning Show» που κυκλοφόρησε η Apple TV. Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου ολοκληρώθηκαν με την ηθοποιό να αισθάνεται χαρούμενη αλλά και συγκινημένη.

Η υπόθεση της σειράς «The Morning Show» περιγράφει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στους ανθρώπους που εργάζονται σε μία από τις πιο δημοφιλείς πρωινές εκπομπές της Αμερικής.

Η Τζένιφερ Άνιστον έγραψε στην ανάρτησή της, εμφανώς συγκινημένη:

«Αντίο στην τηλεοπτική μου οικογένεια του «The Goodmorning Show». Τα καταφέραμε. Σύρθηκα μέχρι τη γραμμή του τερματισμού και δεν θα μπορούσα να μην είμαι υπερήφανη για κάθε έναν από αυτούς τους εξαιρετικούς ηθοποιούς. Ένα πλήρωμα με σκηνοθέτες που μπορείς μόνο να ονειρευτείς, που με κράτησαν από το χέρι σε ένα τρελό ταξίδι συναισθημάτων. Ότι και να πω είναι λίγο. Ευχαριστώ παιδιά που ήσασταν μέρος αυτής της διαδρομής. Αυτό ήταν, μωρό μου»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«The Morning Show»

Οι Ρις Γουίδερσπουν και Τζένιφερ Άνιστον συμπρωταγωνίστησαν  στη σειρά «The Morning Show» της Apple TV+ το περασμένο φθινόπωρο και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.
Η σειρά παρουσιάζει τις συνέπειες της απόλυσης ενός δημοφιλούς παρουσιαστή πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, όπου κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Το κενό συμπληρώνει μια νεότερη δημοσιογράφος με μια νέα οπτική και η πρώην συνεργάτιδα του προσαρμόζεται στις αλλαγές, ενώ παλεύει να παραμείνει στην κορυφή σε μια βιομηχανία, στην οποία οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι ο χρόνος της τελειώνει.

Νεότερα Άρθρα

“House of Kardashian”: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της οικογένειας – Δεν θα έχει καμία σχέση με το reality

HerNews ka

Survivor – Έκπληξη: Οι μαμάδες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο!

Her News b

Άμπερ Χερντ: Οι fans του Τζόνι Ντεπ μποϊκοτάρουν το «Aquaman 2» στο Twitter μετά την επιστροφή της

Her News