HerNews.gr
Social News

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιός της έγινε ενός έτους – Το τρυφερό βίντεο που ανήρτησε

Η χθεσινή ημέρα (7/2) ήταν πολύ ξεχωριστή για την Ελένη Φουρέιρα και τον γιό της Αλμπέρτο Μποτία, καθώς γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιού τους.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία διοργάνωσαν ένα πάρτι με θέμα τα ζώα της ζούγκλας για να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιού τους ο οποίος έγινε ενός έτους.

Η Ελένη Φουρέιρα που επέστρεψε τον περασμένο Μάιο στα καλλιτεχνικά δρώμενα μετά τη γέννηση του γιού της, συνδυάζει αρμονικά τη μητρότητα και το τραγούδι καθώς μπορεί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι απαιτητικές, όμως εκείνη προσπαθεί να βρίσκεται όσο πιο πολύ γίνεται με τον γιό της.

Την Πέμπτη 8/2 η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στον γιό της.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο από τις καλοκαιρινές διακοπές της τραγουδίστριας δίπλα από μια πισίνα, με την Ελένη Φουρέιρα να κρατά αγκαλιά τον γιό της και να του δείχνει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Στη συνέχεια τη βλέπουμε να τον σηκώνει στον «αέρα» και να τον φιλάει τρυφερά.

«7/2/23 Σ ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ. #1 🎂#happybirthday» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

«Ποτέ δεν έδειχνα στα social media την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ότι το έκανα τώρα που έγινα μαμά. Εγώ έχω να κοιμηθώ 9 μήνες και είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλω να το πάω εκεί ακόμα. Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μία διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος», είχε εξομολογηθεί στο κανάλι του Fipster στο YouTube η Ελένη Φουρέιρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

«Μετά αυτή ή αυτός φεύγοντας να λέει “την καημένη” και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και για αυτό και το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος που περνάει. Μας έχουν βάλει σε μία διαδικασία που όταν περνάμε τα 30, σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ελένη Φουρέιρα: «Έχω εξαντλήσει την ενέργειά μου με το μωρό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για το body shaming

Her News b

Pamela Anderson: Φωτογραφίζεται αμακιγιάριστη και αποθεώνεται στα social media

HerNews ka

Έλενα Παπαρίζου: “Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου”

Her News b