HerNews.gr
Μόδα

Οι μπότες είναι τα παπούτσια της σεζόν!

Αν ρωτήσεις μια γυναίκα ποιο είναι τo αγαπημένο της κομμάτι από τη χειμερινή της γκαρνταρόμπα, οι μπότες θα είναι σίγουρα από τις πρώτες επιλογές της και όχι άδικα. 

Είτε πρόκειται για δερμάτινες ή καστόρινες, ίσιες, με τετράγωνο μεσαίο τακούνι ή με ψηλό και λεπτό τακούνι, μέχρι το γόνατο ή κάτω από αυτό οι μπότες είναι ευκολοφόρετες και τέλειες ειδικά όταν χειμωνιάζει και θες κάτι ζεστό αλλά και σέξυ.

Αν και οι μπότες με ύψος στο γόνατο θεωρούνται από τις πιο ευκολοφόρετες, σπάνια τις βλέπουμε σε βραδινά σύνολα. Παρόλα αυτά μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βραδύ, με το κατάλληλο σύνολο.

Στα καθημερινά σου look, μπορείς να εντάξεις σουέντ μπότες σε γήινες αποχρώσεις και να τις συνδυάσεις με τα κλασικά χειμερινά καρό, είτε σε φουλάρια είτε σε πουκάμισα.

Οι knee hign boots με τακούνι ή χωρίς φοριούνται και σε πιο βραδινά και επίσημα σύνολα και μπορούν να δείχνουν πολύ μοντέρνες αλλά και chic. Τα κορίτσια της μόδας τις φορούν με μικρά μίνι φορέματα αλλά και σε looks με blazers ή σορτσάκια και μας δίνουν ιδέες για looks από το γραφείο μέχρι το ποτό.

Extra tip:

Μπορείτε να βάλετε ακόμα και ένα καλοκαιρινό σκούρο φόρεμα ή floral που θα φορέσετε μαζί με το αγαπημένο σας δερμάτινο τζάκετ και μαύρο καλσόν και θα απογειώσεις το look σου.

 

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Ανακαλύψαμε το chic μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της

HerNewskl

Οι τάσεις στα παπούτσια που δε θα αποχωριστείς από τις SS21 collections

Her News

Kendall Jenner: Φόρεσε το πιο ονειρικό & must φόρεμα για το Πάσχα

HerNews ka