HerNews.gr
Διεθνή

Miley Cyrus: Ζει μαζί με τον σύντροφό της και «είναι πολύ ευτυχισμένοι»

Τα πράγματα φαινομενικά θερμαίνονται μεταξύ της Miley Cyrus και του φίλου της, Maxx Morando.

Η τραγουδίστρια του “Flower” και ο ντράμερ φέρονται να έχουν μετακομίσει μαζί και είναι “πολύ ευτυχισμένοι”, όπως είπε μια πηγή στο People.

«Όλοι αγαπούν τον Maxx. Είναι υπέροχος τύπος», εξήγησε η πηγή. «Είναι πολύ χαρούμενη μαζί του. Είναι μακριά από τα φώτα και δεν του αρέσει να είναι στον Τύπο. Ήταν καλό για εκείνη».

Οι πληροφορίες αποκάλυψαν περαιτέρω ότι η Miley Cyrus «άλλαξε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια» από τότε που βγήκε με τον μουσικό, και έγινε «πιο ήρεμη και αρμονική».«Κουβαλούσα κάποιες ενοχές και ντροπή γύρω μου για χρόνια λόγω της μεγάλης διαμάχης και της αναστάτωσης που πραγματικά προκάλεσα».

Η Miley Cyrus και ο Maxx Morando συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά το 2021, αφού βρέθηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά.

«Ήταν τυφλό για μένα και όχι πραγματικά για εκείνον», είπε η Miley Cyrus στη βρετανική Vogue τον Μάιο του 2023.

«Σκέφτηκα: “Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να φύγω”», είπε αναφερόμενη στο πρώτο τους ραντεβού.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν ξεκάθαρα λειτουργήσει μεταξύ των δύο καθώς επιδεικνύουν το ειδύλλιό τους σε μεγάλες εκδηλώσεις μαζί, παρόλο που παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις περισσότερες φορές.

Miley Cyrus Access on X: "Miley Cyrus and her boyfriend Maxx Morando last night 💕 https://t.co/ktsBgn2pJc" / XΤελευταία εθεάθησαν στα Grammy 2024 την Κυριακή, καθώς η Miley Cyrus κατέκτησε το ρεκόρ της χρονιάς για την επιτυχία της το 2023 “Flowers”.

Η Cyrus – η οποία έλαβε επίσης το Grammy για την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία έκανε μια ιδιαίτερη ομιλία στην οποία αναφέρθηκε στον Maxx Morando.

Μετά την πρώτη της μεγάλη νίκη, η Cyrus κατέβηκε στη σκηνή και έδωσε στον Morando ένα φιλί.

Η ερωτική ζωή της ποπ σταρ φαίνεται να είναι ανεβασμένη από τότε που χώρισε με τον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth, το 2020 μετά από σχεδόν δύο χρόνια γάμου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Η Cyrus παραδέχτηκε προηγουμένως ότι ο γάμος της με τον ηθοποιό προήλθε από έναν τόπο αγάπης και τραύματος κατά τη διάρκεια της σειράς TikTok “Used to Be Young” πέρυσι.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήταν σε μια σχέση με σκαμπανεβάσματα για 10 χρόνια μετά τη γνωριμία τους το 2009 στα γυρίσματα του “The Last Song”.

Αρχικά αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2012 αλλά διέκοψαν τον γάμο τους την επόμενη χρονιά με την Cyrus να παραδέχεται ότι κινούνταν πολύ γρήγορα.

Miley Cyrus: Η εμφάνιση στα Grammy που έκανε «θραύση» & οι παρομοιώσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Charlize Theron: Αποκαλύπτει ποια δημοφιλή τάση της δεκαετίας του 90′ έχει μετανιώσει

HerNews ka

ΗΠΑ: Τα φαρμακεία της χώρας θα μπορούν πλέον να πωλούν χάπια άμβλωσης

HerNews ka

Mahsa Amini: Οι γυναίκες κόβουν τα μαλλιά τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατό της

HerNewskl