HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Ντύθηκε σέξι διαβολάκι και χόρεψε στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Η Britney Spears έδωσε στον εαυτό της μια δεύτερη ευκαιρία στο Halloween.

Η τραγουδίστρια ντύθηκε σέξι διαβολάκι με κόκκινο δερμάτινο κορμάκι και κέρατα —με μια τρίαινα, φυσικά— για να ξανακάνει ό,τι δεν είχε κάνει το φθινόπωρο.

«Έχασα το Halloween πέρυσι, οπότε το πήρα πίσω !!!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram με τον χορό της.

Η Britney Spears στριφογύρισε την τρίαινά της καθώς χόρευε πέρα ​​δώθε στο «Electric City» των Black Eyed Peas.

Η Britney Spears ντυμένη σέξι διάβολοςΗ τραγουδίστρια του «Toxic» φάνηκε να έχει πρόβλημα με το κορμάκι της κάποια στιγμή, καθώς έπρεπε να το σηκώνει συνέχεια, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να φάει σαγηνευτικά ένα κεράσι στη μέση του χορού της.

Τώρα που επέστρεψε στα τακτικά προγραμματισμένα της σχέδια, η Spears φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από το δράμα που αφορά τον πρώην φίλο της Justin Timberlake αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Britney Spears ντυμένη σαν σέξι διάβολος που κρατά ένα πιρούνι

Η Britney Spears ντυμένη σαν σέξι διάβολος που τρώει ένα κεράσιΤον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη και μάλιστα έδωσε στο νέο του τραγούδι, “Selfish”, τα εύσημα για να ενισχύσει τις ροές του, επειδή η αφοσιωμένη βάση θαυμαστών της είχε αναγκάσει το ομώνυμο τραγούδι του 2011 στην κορυφή των charts.

«Αν προσέβαλα κάποιον από τους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζομαι, λυπάμαι βαθιά…» έγραψε  στο Instagram.Britney Spears ποζάρει σε μια κουζίνα«Ήθελα επίσης να πω ότι είμαι ερωτευμένη με το νέο τραγούδι του Justin Timberlake «Selfish» Είναι τόσο καλό», έγραψε, «και πώς γίνεται κάθε φορά που βλέπω τον Justin και τον Jimmy μαζί, να γελάω τόσο δυνατά;;;

“Το Ps ‘Sanctified’ είναι ουάου επίσης”, πρόσθεσε για ένα άλλο τραγούδι του Timberlake που  έκανε το ντεμπούτο του στο “Saturday Night Live”  το Σαββατοκύριακο.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Θα δώσει συνέντευξη στην Όπρα για τα όσα συμβαίνουν με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

#BookTok: H νέα τάση για βιβλία στο TikTok

Her News

Αντζελίνα Τζολί … is back! -Mε θεϊκή χολιγουντιανή εμφάνιση σε κόκκινο χαλί

Her News b

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τα ονόματα των μωρών της!

Her News