HerNews.gr
Μόδα

Τα παντελόνια που θα φορεθούν περισσότερο την άνοιξη του 2024

Αν και η χρονιά μόλις ξεκίνησε, έχουμε ήδη το μυαλό μας στις τάσεις άνοιξη-καλοκαίρι 2024. Όσον αφορά τα παντελόνια , επτά συγκεκριμένα σχέδια ξεχωρίζουν από τα άλλα και θα κατακτήσουν τους δρόμους, τις βιτρίνες και τα κοινωνικά δίκτυα. 

Οι ουδέτεροι τόνοι γίνονται το κλειδί για την κομψότητα και καταλαμβάνουν τα παντελόνια και τα παντελόνια cargo, αν και υπάρχει χώρος για πιο εκλεκτικές τάσεις όπως τα λεοπάρ παντελόνια και φυσικά, τα ίσια τζιν (στυλ 90’s) αποκτούν τιμητική θέση. Εδώ είναι οι μεγάλες τάσεις στα παντελόνια για την επόμενη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2024.

Tailored

Η άνοδος της νοσταλγίας του copencore και του στυλ γραφείου έκανε τα dress pants (ή τα κοστούμια) να τοποθετηθούν πριν από μερικά χρόνια ως μια από τις πιο απόλυτες τάσεις. Αυτός ο τύπος παντελονιού συνεχίζει να είναι πολύ παρών το 2024. ΠΟΛΥ καλά νέα για όσους επιδιώκουν να ντύνονται με τρόπο που να παρέχει ισορροπία μεταξύ άνεσης και κομψότητας χωρίς να αφήνουν κατά μέρος την ευελιξία.

Λεοπάρ παντελόνι

παντελόνι με τάση άνοιξη καλοκαίρι 2024Ίσως το πιο περιζήτητο και επιθυμητό της στιγμής. Τα λεοπάρ παντελόνια τοποθετούνται ως ένα από τα πιο σημαντικά trends της στιγμής χάρη στην άνοδο του πορτογαλικού στυλ που είναι τόσο επιτυχημένο στα κοινωνικά δίκτυα. Και τα προφίλ των Πορτογαλέζων στα social media έχουν πολλαπλασιάσει τους οπαδούς τους και τα styling κόλπα τους έχουν γίνει τάση TikTok.

Straight jeans

Η αισθητική των 90s είναι μια από τις πιο σημαντικές τάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024 και αν υπάρχουν τζιν που θριάμβευσαν εκείνη τη δεκαετία, είναι, χωρίς αμφιβολία τα straight jeans. Ναι η σιλουέτα του τζιν που θριάμβευσε στα 90s (τα φόρεσαν χαρακτήρες όπως η Cindy Crawford, η Jennifer Aniston και η Julia Roberts) θα είναι παντού τους επόμενους μήνες.

Το χρυσό και ασημί παντελόνι

παντελόνι με τάση άνοιξη καλοκαίρι 2024Τα μεταλλικά παντελόνια (τόσο σε ασημί όσο και σε χρυσό) εμφανίζονται δειλά δειλά στις λίστες τάσεων εδώ και κάποιες σεζόν και όλα δείχνουν ότι αυτή την άνοιξη-καλοκαίρι 2024 θα είναι παντού. Αν και τα μεταλλικά παντελόνια προκαλούν διαμάχες, καθώς για πολλούς είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο συνδυασμό, τόσο οι επωνυμίες μόδας όσο και το street style επιβεβαιώνουν ότι συνδυάζονται τέλεια με απλά ρούχα όπως ένα λευκό πουκάμισο, ένα βασικό μπλουζάκι ή ένα φανελάκι, με αποτέλεσμα τέλεια εμφάνιση.

Wide leg

Το φαρδύ τζιν χαρακτηρίζεται από το ότι είναι φαρδύ και ελαφρώς ψηλόμεσο, ένα κόψιμο που θυμίζει flare. Το καλύτερο; Η ψηλόμεση εφαρμογή του παρέχει αυτό το εφέ «επίπεδης κοιλιάς» που αναζητούν πολλοί. Έχουν δηλαδή τη δύναμη να ορίζουν τη μέση, να στενεύουν τους γοφούς και να επιμηκύνουν τα πόδια.

Cargo παντελόνι

Στυλ που αποτελείται από cargo παντελόνι με χρωματιστές γόβες και φανελάκιΜια άλλη τάση που θα σαρώσει και φέτος την άνοιξη είναι τα παντελόνια cargo , τα οποία έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν αρκετές εποχές και συνεχίζουν να τοποθετούνται ως ένα από τα πιο επιθυμητά. 

Γκρι τζιν

Τα τζιν που είναι εξίσου ευέλικτα με τα κλασικά μπλε αλλά με μια πιο ιδιαίτερη πινελιά, τα γκρι τζιν είναι ΠΟΛΥ της μόδας φέτος το 2024. Και το γκρι χρώμα γενικά παρουσιάζεται ως μια από τις πιο σημαντικές τάσεις της στιγμής.

Sandwich rule: O viral κανόνας του ΤikTok που μας μαθαίνει να ντυνόμαστε σωστά σε 5 μόνο λεπτά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρόποι για να ταιριάξετε το outfit σας αν φοράτε κοσμήματα με ζαφείρι

Her News

IDIL: Ανακαλύψαμε το site με τα ωραιότερα brands μόδας

Her News

Chiara Ferragni: Τι συμβόλιζε το χρυσό βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά της;

HerNewskl