HerNews.gr
Μόδα

Τρόποι για να ταιριάξετε το outfit σας αν φοράτε κοσμήματα με ζαφείρι

Το ζαφείρι συνήθως είναι μπλε, αλλά μπορείτε να το βρείτε σε πολλές ακόμη όμορφες αποχρώσεις. Το ζαφείρι επίσης είναι σύμβολο της “βασιλικής αγάπης”, γιατί όταν ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας χάρισε στη Νταϊάνα ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από μπλε ζαφείρι 12 καρατίων, αργότερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το έδωσε στην Κέιτ Μίντλετον όταν της έκανε πρόταση γάμου, μεταβιβάζοντας αυτή την κληρονομιά.

Αν αγαπάτε κι εσείς το ζαφείρι εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φορέσετε αυτή τη μαγευτική πέτρα.

Όταν αποφασίζετε να φορέσετε κοσμήματα από ζαφείρι για μια περίσταση, τα καλά νέα είναι ότι συνδυάζονται καλά τόσο με χρυσό, όσο και με ασήμι. Ως τα δύο κύρια μέταλλα που χρησιμοποιούνται στα μοντέρνα κοσμήματα, δεν χρειάζεται να επιλέξετε τα αγαπημένα σας.

Τρόποι για να ταιριάξετε το outfit σας αν φοράτε κοσμήματα με ζαφείρι

Επομένως, η επιλογή σας θα εξαρτηθεί τελικά από το πώς φαίνεται το ντύσιμό σας. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να φορέσετε ροζ ή κίτρινο, ο χρυσός τείνει να είναι πιο ελκυστικό συμπλήρωμα από το ασημί.

Να έχετε γενικά στο μυαλό σας, ότι είναι θέμα χρώματος όταν επιλέγετε το μέταλλο για τα κοσμήματά σας από ζαφείρι! Για παράδειγμα, ο συνδυασμός ενός βραχιολιού από ζαφείρι με ένα πορτοκαλί μπλουζάκι μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενος, αλλά αυτά τα δύο χρώματα ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους! Αν δεν νιώθετε άνετα με τα έντονα χρώματα, ένα τοπ ή φόρεμα στο χρώμα του απαλού ροδακινί ή ακόμα και του ροζ μπορεί να φέρει το ζαφείρι σας στο προσκήνιο.

Δεδομένου ότι το μαύρο μπορεί να ταιριάζει με τα πάντα, θα σας δίνει πάντα μια κλασική συνολική εμφάνιση. Το μικρό μαύρο φόρεμα και κάθε ρούχο που αποτελείται κυρίως από μαύρες αποχρώσεις, μπορούν να κάνουν τα κοσμήματά σας από ζαφείρι να ξεχωρίζουν. Ακόμη πιο χαλαρά ρούχα, όπως ένα μαύρο τοπ σε συνδυασμό με τζιν και ένα μαύρο σακάκι, μπορούν να κάνουν το ζαφείρι σας pop.

Τα μακριά σκουλαρίκια είναι η νέα τάση στα κοσμήματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dior: Διοργανώνει την επίδειξη μόδας Pre-Fall 2024 στην Νέα Υόρκη

HerNewskl

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη φούστα Zara που είναι ιδανική για κάθε πρωινή εμφάνιση

HerNewskl

Faux Κοσμήματα: 3 tips για να παραμείνουν λαμπερά

Her News b