HerNews.gr
DECORNEWS

Άγιος Βαλεντίνος: Με αυτές τις ιδέες θα έχετε το πιο ρομαντικό τραπέζι για δείπνο

Ένας φανταστικός τρόπος για να φέρετε κοντά τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι μέσα από ένα δείπνο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σχεδιάσετε μια διάταξη τραπεζιού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Αν το μυαλό σας είναι κολλημένο σε δαντελένιες χαρτοπετσέτες ή σε ένα μάτσο κόκκινα και ροζ μπαλόνια, έχουμε συλλέξει ιδέες από ειδικούς στο design και στυλίστες για να μετατρέψουμε ένα συνηθισμένο τραπέζι σε κάτι γεμάτο αγάπη.

1. Ενσωματώστε το δοκιμασμένο και πετυχημένο ροζ

Απλωμένο τραπέζι για την Ημέρα του Γαλεντίνου

Υπάρχουν πολλές μοναδικές επιλογές για τραπέζια του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά είναι δύσκολο να ξεπεράσεις το κλασικό ροζ χρώμα. Με ατελείωτους τρόπους για να ενσωματώσετε όλες τις αποχρώσεις του ροζ, σκεφτείτε μια καμάρα ή στεφάνι με μπαλόνια, ροζ φλοράλ και ποτά που ταιριάζουν.

2. Αφήστε το τραπεζομάντηλο να λάμψει

Επιτραπέζιο τοπίο του Αγίου Βαλεντίνου με πιάτα καρδιάΜερικές φορές η επιλογή του σωστού τραπεζομάντιλου κάνει τη διαφορά. Ένα όμορφο λουλουδάτο μοτίβο είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε ακόμα να διακοσμήσετε το τραπέζι, φυσικά, αλλά δίνει το τέλειο σκηνικό για αυτές τις διακοσμήσεις. Αντικατοπτρίστε τα μοτίβα στην εκτύπωση προσθέτοντας λουλούδια, καρδιές και αντικείμενα σε παρόμοια χρώματα.

3. Εξετάστε τις λεπτομέρειες

Τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου με φλοράλ και φάκελο

Τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά, όπως μια καμάρα με μπαλόνι ή τραπεζομάντιλο είναι υπέροχα από μόνα τους, αλλά μην ξεχνάτε αυτές τις μικροσκοπικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε, μπορείτε να πάτε από εκεί. Ο σχεδιασμός ενός τραπεζιού γύρω από ερωτικά γράμματα, για παράδειγμα, γίνεται συγκινητικός όταν ένα ψεύτικο κουδούνι, φάκελοι γεμάτοι λουλούδια και γράμματα με στάμπα κάνουν την εμφάνισή τους.

4. Ενσωματώστε κάτι μπλε

Ροζ επιτραπέζιο τοπίο με μπλε πιάταΤο μπλε και το ροζ μπορεί να ακούγονται σαν ένα απίθανο δίδυμο, αλλά όταν συνδυάζονται δημιουργούν ένα υπέροχο ζευγάρι. Το βάθος του μπλε και το παιχνιδιάρικο του ροζ οδηγούν σε ένα τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου με κομψή αντίθεση.

Προσθέστε ασορτί καραμέλες, κεριά και μαχαιροπίρουνα για να ολοκληρώσετε την τελική εμφάνιση.

5. Δοκιμάστε ένα Neon Twist

Φωτεινό νέον και χρυσό τραπέζι του Αγίου ΒαλεντίνουΑνταλλάξτε το ροζ πούδρας και το βασικό κόκκινο για μια ηλεκτρική απόχρωση του ροζ. Αυτή η απόχρωση τσιχλόφουσκας θα ξεπηδήσει πρακτικά από ένα λευκό επιτραπέζιο τοπίο.

Προσθέστε χρυσούς και πούδρας παστέλ τόνους για να συμπληρώσετε το υπόλοιπο τραπέζι, αλλά αφήστε το κύριο χρώμα να λάμψει.

6. Αγκαλιάστε μια μινιμαλιστική προσέγγιση

Μαύρο και κόκκινο μίνιμαλ ντεκόρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δεν χρειάζεται να υπάρχει μια έκρηξη από καρδιές, γιρλάντες και ροζ μοτίβα για να κάνει ένα τραπέζι να είναι στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου

Δοκιμάστε να ρίξετε μερικά ροδοπέταλα, ένα όμορφο μπουκέτο με τριαντάφυλλα και λίγα κεριά και το αποτέλεσμα θα είναι άψογο!

7. Go wild με στάμπες animal print

Λεοπάρ χάρτινες πλάκες με χειλική γιρλάνταΔεν είναι πολλές οι μέρες του χρόνου που τα χάρτινα πιάτα και τα ποτήρια με στάμπα λεοπάρ είναι κατάλληλα για την περίσταση. Ευτυχώς, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σίγουρα μια από αυτές τις στιγμές. Για να δώσετε κάποια υφή και παραλλαγή στη θάλασσα του κόκκινου και του ροζ, προσθέστε μερικές λεοπάρ στάμπερ ή ρίγες ζέβρας για μια διασκεδαστική αλλαγή.

Άγιος Βαλεντίνος: Τα ακριβότερα δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων – Κοσμήματα, αυτοκίνητα και… νησιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να απομακρύνετε αποτελεσματικά τα έντομα απο το χώρο σας

Her News

Vertical Gardens: Η διακόσμηση με φυτά που βελτιώνει την ψυχική υγεία

Her News

Τα 5 καλύτερα φυτά για να φυτέψετε τον Ιανουάριο ώστε να έχετε εντυπωσιακή αυλή την άνοιξη & το καλοκαίρι

HerNews ka