HerNews.gr
Ελλάδα

Νέα εκπομπή του Netflix για προβολή των πολυτελών ακινήτων της Ελλάδας

Τα πιο πολυτελή ακίνητα της Ελλάδας ενδέχεται να εμφανιστούν σύντομα στο Netflix σε μια νέα εκπομπή που ξεκίνησε από τη Nest Seekers, μια εταιρεία πώλησης ακινήτων με έδρα τις ΗΠΑ.

«Το Nest Seekers κοιτάζει την Ελλάδα ως πιθανό χώρο για μια νέα τηλεοπτική σειρά, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες εκπομπές του που προβάλλονται σε πλατφόρμες όπως το Max, το Netflix και το BBC», σύμφωνα με τον ιστότοπο Nest Seekers, ο οποίος επίσης αναφέρει ότι «η επέκταση σε όλη την Ελλάδα αντανακλά την  έκκληση της χώρας ως πρωταρχικός ευρωπαϊκός προορισμός για επενδύσεις σε ακίνητα και το πρόγραμμα Golden Visa».Σαντορίνη Ελλάδα πολυτελές ακίνητο

Το Nest Seekers θα παρουσιάσει τα πολυτελή ακίνητα της Ελλάδας στη νέα εκπομπή του Netflix

Η αμερικανική πολυεθνική Nest Seekers θα επικεντρωθεί στη μοναδική γοητεία του ελληνικού τοπίου, με επεισόδια της νέας σειράς όχι μόνο να προβάλλουν ακίνητα, αλλά να δημιουργούν μια αφήγηση για την πολυτέλεια και τη χλιδή στη χώρα που μπορεί να είναι άγνωστη στους περισσότερους θεατές.

Η σειρά του Netflix πρόκειται να παρουσιάσει στο κοινό τις ιστορίες πίσω από κάθε ιδιοκτησία, ενώ γιορτάζει τα αρχιτεκτονικά κατορθώματα της Ελλάδας.

Το προγραμματισμένο σόου φέρεται να έχει την προέλευσή του σε μια συνεργασία μεταξύ της Nest Seekers και μιας –δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί– εταιρείας παραγωγής που έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην παροχή υψηλής ποιότητας επιτυχιών σε ακίνητα.

Η μετάβαση στην Ελλάδα αντανακλά την απήχηση της χώρας ως δημοφιλούς ευρωπαϊκού προορισμού για επενδύσεις σε ακίνητα και το Πρόγραμμα Golden Visa.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με erechtheion, άγαλμα, Αθήνα Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιώνΗ ομάδα που εργάζεται στην Ελλάδα

Επικεφαλής των εργασιών της Nest Seekers Greece είναι η Δήμητρα Γιακουμάκη και η Dragana Belojevic-Jankovic, των οποίων η συνδυασμένη εμπειρία τους έχει δώσει κάποια φήμη στην ελληνική βιομηχανία ακινήτων.

Η Nest Seekers είναι γνωστή για το έργο της σε ιδιοκτησίες σε διάσημες αγορές όπως η Νέα Υόρκη, το Hamptons, το Beverly Hills και το Λονδίνο, ενώ η Nest Seekers International έχει επεκταθεί σε κορυφαίες αγορές στην Αμερική, την Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένων νέων γραφείων στον Καναδά, το Βέλγιο, το Τελ Αβίβ, το Ντουμπάι, το Μεξικό, την Πορτογαλία, την Κροατία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Καραϊβική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορoνοϊός: 2.215 νέα κρούσματα -32 νεκροί, 451 διασωληνωμένοι

Her News

“ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας” απόψε στις 00:45 αποκλειστικά στον Alpha

Her News b

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Ομιλία της ΠτΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Her News