HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Λιόλιου: Της πέταξαν ηλεκτρονικό τσιγάρο στο πρόσωπο & μελάνιασε το μάτι της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Λιόλιου δέχτηκε αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο την ώρα που βρισκόταν στην πίστα νυχτερινού κέντρου και τραγουδούσε.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Κατερίνα Λιόλιου σταμάτησε για λίγο το πρόγραμμα και με ιδιαίτερα ψύχραιμο τρόπο είπε: 

«Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά».

@pitsogia @@katerinalioliou ♬ πρωτότυπος ήχος – georgepits

Όλο και περισσότερο βλέπουμε να συμβαίνουν παρόμοια σκηνικά στους καλλιτέχνες που τραγουδούν, είτε με τους θαμώνες να τους πετούν λουλούδια στο πρόσωπο, είπε άλλα αντικείμενα -κάτι που συμβαίνει κυρίως στο εξωτερικό-.

Η Κατερίνα Λιόλιου που δέχθηκε ηλεκτρονικό τσιγάρο στο πρόσωπο, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η μελανιά στο μάτι της και έγραψε:

«Η κατάσταση μου μετά από ένα πολεμικό διήμερο» και στην συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο που δείχνει λεπτό προς λεπτό το συμβάν.

«Μαζί με τα λουλούδια δέχτηκα και ηλεκτρονικό τσιγάρο!!! Μάλλον καταλάθος όλα καλά», έγραψε στο βίντεο η Κατερίνα Λιόλιου.

Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες ένα βίντεο όπου η Ιουλία Καλλιμάνη δέχθηκε λουλούδια στο πρόσωπο από θαμώνα έγινε viral.

Συγκεκριμένα, την ώρα που τραγουδούσε, κάποιος θαμώνας της πέταξε λουλούδια στο πρόσωπο με την ενόχληση της τραγουδίστριας να είναι αρκετά έντονη, καθώς σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα το πρόγραμμα και κοιτούσε «έντονα» τον θαμώνα.

Ακόμη, ανάλογο περιστατικό αντιμετώπισε και ο Σάκης Ρουβάς, με θαμώνα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται να του πετάει στο πρόσωπο με αρκετή δύναμη πανέρια με λουλούδια.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν αντέδρασε καθόλου σε αντίθεση με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ιουλία Καλλιμάνη οι οποίοι δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εξηγεί τι σημαίνει το logo του Ιδρύματός της “Ioanna Paliospirou Foundation”

HerNews ka

Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα που έστειλε στην Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα

HerNewskl

Καίτη Γκρέυ: Η σπάνια εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη ότι έχει άνοια

Her News