HerNews.gr
Ελλάδα

“ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας” απόψε στις 00:45 αποκλειστικά στον Alpha

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, απόψε στις 00:45 και κάθε βράδυ, έως και την 1η Μαΐου, αποκλειστικά στον Alpha!

 

Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγωνιστικής ποδηλασίας με την αναβίωση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου.

Ο Alpha επενδύοντας στον αθλητισμό και θέλοντας ταυτόχρονα να αναδείξει τα όμορφα μέρη της Ελλάδας, από σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου θα μεταδίδει αποκλειστικά τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, κάθε βράδυ.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ηράκλειο, Χανιά, Αθήνα, Ιτέα, Δελφοί, Καρδίτσα, Λάρισα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα. Εννέα πόλεις εκκίνησης και διέλευσης που δημιουργούν το ομορφότερο σκηνικό για την αγωνιστική ποδηλασία.

 

Παγκοσμίου φήμης ποδηλάτες, με μια σειρά από δράσεις, καλούν τους πολίτες να δουν το ποδήλατο ως μία εναλλακτική μορφή μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Ο πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Βασίλης Αναστόπουλος θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μέσα από τις καθημερινές εκπομπές τις καλύτερες στιγμές και θα μεταφέρει στους τηλεθεατές τον παλμό της πορείας του ποδηλατικού γύρου, αλλά και τις ομορφιές του κάθε τόπου.

 

Για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, o Πρεσβευτής του και θρύλος της Παγκόσμιας Ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις δήλωσε:

«… είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο Πρεσβευτής του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Μετά από μία δεκαετία αυτός ο απίστευτος αγώνας επιστρέφει. Η Ελλάδα είναι ένα μαγικό μέρος. Περνάω χρόνο στην Ελλάδα και πάντα ενθουσιάζομαι. Ομορφιά, εξαιρετικά τοπία, άφθονο φως, ζεστές αγκαλιές (αν το επιτρέψει ο Covid), μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς. Πραγματικά ζηλεύω όλους τους ποδηλάτες που θα διατρέξουν αυτά τα τοπία.

…Σε μία από τις πιο συναρπαστικές χώρες του κόσμου! Πολιτισμός, αθλητισμός, ποίηση, τέχνες, ιστορία, φιλοσοφία, δημοκρατία, πάθος: το παρελθόν που συνθέτει το παρόν.

Ανυπομονώ να παρακολουθήσω τα ετάπ και όσα μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα!
Ελπίζω να παρακολουθήσετε όλοι μαζί μου!»

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

 

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ ήταν καλεσμένος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στην χθεσινή απογευματινή τελετή έναρξης της διοργάνωσης στο Μικρό Κούλε.

Ο Τζέφρι Πάιατ, γνωστός για την αγάπη του στην ποδηλασία, έχει ποδηλατήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού σε χαλαρές διαδρομές στην Αττική και έχει στηρίξει το μεγάλο εγχείρημα της της αναβίωσης της διοργάνωσης του Γύρου με θερμά λόγια.

 

Ενθουσιασμένος για την παρουσία του στο Ηράκλειο και στην τελετή έναρξης του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κ. Αυγενάκη που με κάλεσε στην Κρήτη γι’ αυτό το πρώτο ετάπ.

Θερμά συγχαρητήρια στον Υπουργό και στην ομάδα της Cycling Greece που «ξαναζωντάνεψαν» αυτή τη διοργάνωση. Αισθάνομαι υπερήφανος που η χώρα μου εκπροσωπείται εδώ από δυνατούς Αμερικανούς αθλητές. Διανύω τις τελευταίες δύο εβδομάδες μου στην Ελλάδα ως πρεσβευτής των ΗΠΑ και ήταν μια πραγματική απίστευτη εμπειρία. Οι πιο βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μου αναμνήσεις θα είναι οι ποδηλατικές. Τα τελευταία χιλιόμετρα προς την Σπάρτη ή τα τελευταία μέτρα της ανάβασης στο Γύρο Θυσίας.

Αισθάνομαι ευγνώμων για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι Έλληνες και για όλα αυτά που προσφέρει αυτή η χώρα: το τοπίο, το σκηνικό, τους ανθρώπους της, το υπέροχο φαγητό.

Ευχαριστώ πολύ και καλή τύχη σε όλες τις ομάδες.»

 

Το πρόγραμμα του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας είναι το εξής:

Ηράκλειο 27/4

Χανιά 27/4

Αθήνα (ΟΑΚΑ) 28/4

Ιτέα 28/4

Δελφοί 29/4

Καρδίτσα 29 & 30/4

Λάρισα 30/4

Καλαμπάκα 1/5

Ιωάννινα 1/5

 

Δείτε το trailer ΕΔΩ!

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Θάσος: Το Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από επιστολή μαθητών και συλλόγου στέλνει σε σχολείο του νησιού τεχνολογικό εξοπλισμό

Her News b

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Είναι μία γλυκιά προσωπικότητα» δηλώνει η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του

Her News

Τουρισμός: Ποδαρικό τον Μάϊο – Πάνω από 1 εκατ. αφίξεις

Her News

Leave a Comment