HerNews.gr
Διεθνή

Super Bowl 2024: Το εντυπωσιακό performance του Usher με καλεσμένους «έκπληξη»

Κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης παράστασής του στο ημίχρονο του Super Bowl 2024, την Κυριακή, ο Usher εξέπληξε τους θαυμαστές φέρνοντας έξι ειδικούς καλεσμένους.

Πρώτη που ανέβηκε στη σκηνή στο Allegiant Stadium στο Paradise, Nev, ήταν η Alicia Keys, η οποία ενώθηκε με τον Usher για να τραγουδήσουν το ντουέτο τους το 2004 “My Boo” πριν μοιραστούν μια γλυκιά αγκαλιά.

Αφού εμφανίστηκε ο Jermaine Dupri για να τιμήσει την 20ή επέτειο του αγαπημένου άλμπουμ του Usher “Confessions”, ο βραβευμένος με Grammy ερμηνευτής παρουσίασε την HER για το “Bad Girl” του 2004, ακολουθούμενη από τον Will.i.am για το “OMG” του 2010.

Στη συνέχεια, το κοινό ενθουσιάστηκε όταν ο Lil Jon και ο Ludacris συμμετείχαν με τον Usher που έκανε πατινάζ για μια επική διασκευή της κορυφαίας επιτυχίας τους “Yeah!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NFL (@nfl)

Το σετ ημιχρόνου των 13 λεπτών του Usher ήταν διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς έτρεξε μέσα από ένα setlist υψηλής ενέργειας που περιελάμβανε επίσης τα “Caught Up”, “Love in this Club”, “Confessions, Pt. II» και «Burn» με τις χαρακτηριστικές χορευτικές του κινήσεις και τα γλυκά φωνητικά του.

Κάποια στιγμή, έβγαλε ακόμη και μέρος της στολής του Dolce & Gabbana, ενώ ήταν ιδρωμένος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NFL (@nfl)

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Usher μοιράστηκε κάποιες ενδείξεις σχετικά με το τι θα μπορούσαν να περιμένουν οι θαυμαστές από το σόου του ημιχρόνου κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος NFL μεταξύ των Kansas City Chiefs και των San Francisco 49ers. 

«Υπήρξαν αυτές οι λίστες φαντασίας που κυκλοφόρησαν, άνθρωποι προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσω πρώτο, μέσο, ​​τελευταίο», είπε ο Usher κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λας Βέγκας, στο Apple Music.

«Ήμουν πολύ προσεκτικός στο παρελθόν μου, γιόρταζα το παρόν μου, που είναι εδώ στο Λας Βέγκας, και σκεφτόμουν πού θα πάμε στο μέλλον και αυτή ήταν πραγματικά η ιδέα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NFL (@nfl)

Ο Usher πρόσθεσε ότι «το έκανε εύκολο» για τον εαυτό του όταν «αποφάσισε να έχει χαρακτηριστικά σε τραγούδια» που έγιναν δίσκοι επιτυχίας με τα χρόνια.

«Αυτό μου έδωσε το μεγαλύτερο σημείο αναφοράς», είπε. «Νιώθω ότι οι άνθρωποι που θα το μοιραστούν αξίζουν εξίσου μεγάλη αναγνώριση για αυτό που κάνουν στην καριέρα τους – είτε έχουμε συνεργαστεί μαζί είτε μάλλον είχαν δικές τους στιγμές.

Το σόου της Κυριακής σηματοδότησε τη δεύτερη εμφάνιση του Usher στο ημίχρονο στο Super Bowl. Προηγουμένως ανέβηκε στη σκηνή του Super Bowl XLV το 2011 για να ερμηνεύσει το “OMG” με τους Black Eyed Peas.

«Ο Usher είναι ένα είδωλο του οποίου η μουσική έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο πολιτιστικό τοπίο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα τον είχαμε στο φετινό ημίχρονο του Apple Music Super Bowl», δήλωσε ο επικεφαλής μουσικής για το NFL.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NFL (@nfl)

Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift με τον Travis Kelce & τα δάκρυα χαράς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Η σπαρακτική παράκληση στους γιούς του Χάρι & Ουίλιαμ

HerNews ka

Σοκ στην Ευρώπη για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ιταλία: Νικήτρια των εκλογών η Μελόνι – «Θα κυβερνήσουμε για όλους»

Her News b

Dylan Sprouse – Barbara Palvin: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

HerNews ka