HerNews.gr
Social News

Γενέθλια για την Σοφία Αλατζά: Η εντυπωσιακή τούρτα & η φωτογραφία με την κόρη της

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα 11/2 για την παρουσιάστρια του Mega, Σοφία Αλατζά καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Η Σοφία Αλατζά που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Μάνο Χατζάκη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να αφοσιωθεί στην ενός μηνών κορούλα της.

Το πρωί της Δευτέρας 12/2 η Σοφία Αλατζά ανήρτησε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το δείπνο που διοργάνωσε με στενούς της φίλους, τον σύζυγό της και φυσικά την κόρη τους.

Η ανάρτηση της Σοφίας Αλατζά

«Διαφορετικά τα φετινά μου γενέθλια! Με βρίσκουν πιο γεμάτη από ποτέ…Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας!!!», έγραψε η παρουσιάστρια του Mega στην ανάρτησή της.

Η Σοφία Αλατζά διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και καθημερινά μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα της νέας της καθημερινότητας ως μανούλα.

«Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που έζησα με αυτόν τον τρόπο αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, που ομολογουμένως είχε αρκετές δυσκολίες. Όλες οι μαίες με έκαναν να νιώσω ασφάλεια από την πρώτη στιγμή και με τόση στοργή ήταν στο πλευρό μου σε όλα», είχε γράψει σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Μάλιστα όπως πρώτοι είχαμε αποκαλύψει, η Σοφία Αλατζά και ο Μάνος Χατζάκης σκοπεύουν να κινηθούν παραδοσιακά αναφορικά με την ονοματοδοσία της κόρης τους καθώς σκοπεύουν να της δώσουν όνομα από την οικογένειά τους.Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβρη στο Δημαρχείο της Αθήνας και σκοπεύουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο στην Κρήτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σοφία Αλατζά: Η τρυφερή ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της – «Μαζί σου ξανά γεννήθηκα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θανάσης Τσαλταμπάσης – Αγοραστή Αρβανίτη: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου: “Περάσαμε δύσκολα… Γνωρίσα νέους ανθρώπους στο νοσοκομείο που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ασθένειες”

Her News b

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και το instagram παίρνει φωτιά

Her News