HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χρησιμοποίησαν τους βασιλικούς τους τίτλους και επικρίθηκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επικρίθηκαν στο Διαδίκτυο επειδή χρησιμοποίησαν τους βασιλικούς τους τίτλους και το εθνόσημο στη νέα τους ιστοσελίδα, παρότι παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους πριν από τέσσερα χρόνια.

Οι πρώην ιστότοποι του ζευγαριού, Sussexroyal.com και Archewell.com , είχαν χρησιμοποιηθεί για να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τις φιλανθρωπικές τους προσπάθειες.

Τώρα όμως και οι δύο σελίδες ανακατευθύνουν τους επισκέπτες στο πρόσφατα λανσαρισμένο Sussex.com , το οποίο γράφει, «Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ» κάτω από το οικόσημο του Ηνωμένου Βασιλείου.Η ιστοσελίδα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.Αρκετοί επικριτές πήραν μέρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γράψουν στο ζευγάρι ότι «κόλλησαν» στην προηγούμενη ζωή τους αφού άφησαν το Ηνωμένο Βασίλειο και μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια το 2020, όπου ζουν με τα δύο παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν *ακόμα* αυτοχαρακτηρίζονται ως “οι Σάσεξ”, έγραψε στο Twitter ένας ειδικός. «Εγκατέλειψαν το καθήκον τους σε αυτή τη χώρα, προσέβαλαν τον λαό και την ιστορία μας, χλεύασαν τις παραδόσεις μας και υπονόμευσαν τη μοναρχία μας».

«Απογυμνώστε τους τίτλους τους, έχει καθυστερήσει πολύ», έγραψε ένας διαδικτυακός χρήστης.

Η ιστοσελίδα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Η ιστοσελίδα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.Άλλοι, ωστόσο, υπερασπίστηκαν τον Χάρι και τη σύζυγό του, υποστηρίζοντας ότι έχουν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούν τους τίτλους τους στη δική τους ιστοσελίδα όπως θέλουν.

«Παραμένουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ. Είναι ο τίτλος τους, έως ότου κάποιος κάπου αποφασίσει διαφορετικά», τόνισε ένας θαυμαστής.

Το εθνόσημο του Ηνωμένου Βασιλείου.«Είναι κυριολεκτικά οι Sussexes. Εκτός αν διαφωνείτε με τη βασιλική οικογένεια;» έγραψε κάποιος άλλος.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι συμφώνησε, λέγοντας στην Daily Mail Monday, «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό είναι γεγονός. Είναι το επώνυμο τους».

Ο λαμπερός νέος ιστότοπός τους περιλαμβάνει φρέσκες φωτογραφίες του Χάρι και της Μαρκλ καθώς και βιογραφικό που περιγράφει την υπεράσπιση και το φιλανθρωπικό τους έργο.

Το προφίλ της Μαρκλ την περιγράφει ως «φεμινίστρια και υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων» και αναφέρει τον ρόλο της στο «Suits» καθώς και στον πλέον ανενεργό ιστότοπό της στον τρόπο ζωής, The Tig.Εν τω μεταξύ, το βιογραφικό του Χάρι περιγράφει τη στρατιωτική του θητεία και περιγράφει λεπτομερώς πώς ίδρυσε τους Invictus Games και ονομάστηκε Chief Impact Officer της BetterUp.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης σελίδες αφιερωμένες στο μη κερδοσκοπικό έργο τους, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Archewell.

Πρίγκιπας Χάρι: Πήγε να παραδώσει…βραβείο μετά τη συνάντηση με τον καρκινοπαθή πατέρα του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Priscilla Presley: Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές με την κόρη της Lisa Marie – «Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

HerNews ka

Kim Kardashian: Αποκάλυψε τη μεγάλη λίστα με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει σε έναν άντρα

HerNews ka

Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφία της κόρης της

HerNews ka