HerNews.gr
Σχέσεις

Galentine’s Day: Σήμερα γιορτάζουν όσες αδιαφορούν τον Άγιο Βαλεντίνο!

Galentine's Day

Η μέρα των ερωτευμένων, γνωστή και ως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποτελεί μία από τις πιο αντιφατικές γιορτές του έτους.

Ενώ για πολλούς αποτελεί μια όμορφη ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους προς το άλλο τους μισό με δώρα, γλυκά και ρομαντικές κινήσεις, για άλλους αποτελεί μια εμπορική γιορτή που έχει χάσει το αρχικό της νόημα, επιβεβαιώνοντας την υπερκατανάλωση και την επιφανειακή αντιμετώπιση του έρωτα.

Galentine's Day: Σήμερα γιορτάζουν όσες αδιαφορούν τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ωστόσο, για εκείνους που αισθάνονται αδιάφοροι ή ακόμη και αρνητικοί έναντι της ημέρας αυτής, υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή που προσφέρει μια διαφορετική προοπτική: η Galentine’s Day. Η Galentine’s Day καθιερώθηκε στην Αμερική περίπου πριν από μια δεκαετία και γιορτάζεται στις 13 Φεβρουαρίου, μία μέρα πριν τον Αγίου Βαλεντίνο.

Αυτή η γιορτή φέρνει στο προσκήνιο την ανδρεία, την ενδυνάμωση και τη φιλία μεταξύ γυναικών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και στην ίδια του την ουσία, αγαπημένο περιβάλλον για την ανταλλαγή συναισθημάτων και εμπειριών.

Το Urban Dictionary ορίζει τη Galentine’s Day ως “την ημέρα πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπου γιορτάζουμε την αγάπη για τις φίλες μας, με δώρα, γλυκά και ρομαντικές κινήσεις”. Είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε και να αναγνωρίσουμε τη σημασία των γυναικείων φιλίας και να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή μας.

Galentine's Day

Galentine’s Day: Σήμερα γιορτάζουν όσες αδιαφορούν τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ενώ ο Αγιος Βαλεντίνος μπορεί να επικεντρώνεται στο έρωτα και τις ρομαντικές σχέσεις, η Galentine’s Day είναι μια γιορτή που αποδίδει φόρο τιμής στην αλληλεγγύη, την υποστήριξη και την ενίσχυση των γυναικών μεταξύ τους. Είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε την παρέα των φίλων μας, να μοιραστούμε συναισθήματα και εμπειρίες, και να αναπολήσουμε τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί.

Αυτή η γιορτή αποτελεί επίσης μια ευκαιρία να επικεντρωθούμε στην αυτοφροντίδα και την ευτυχία μας, καθώς πολλές εταιρείες διοργανώνουν events και δραστηριότητες που αφορούν την υγεία και την ευεξία των γυναικών.

Από yoga και μασάζ έως σεμινάρια αυτοσυνειδησίας και ομιλίες ενδυνάμωσης, η Galentine’s Day προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων που ενισχύουν το σώμα και το πνεύμα.

Κόκκινο φόρεμα: Μαγνήτισε τα βλέμματα με τις δημιουργίες του Atelier Rene

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 σημάδια ότι δεν ερωτεύεσαι εύκολα

Her News

Μήπως είσαι ο… τελειομανής στη σχέση;

Her News

4 πεποιθήσεις που πρέπει να έχετε για να προσελκύσετε την «αληθινή αγάπη»

HerNews ka