HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Πήγε να παραδώσει…βραβείο μετά τη συνάντηση με τον καρκινοπαθή πατέρα του

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην ετήσια εκδήλωση NFL Honors την Πέμπτη μετά από ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο για να επισκεφτεί τον καρκινοπαθή πατέρα του , Βασιλιά Κάρολο Γ’.

Ο Δούκας του Σάσεξ απένειμε στον Κάμερον Χέιγουορντ το βραβείο Walter Payton Man of the Year για το 2023 – την υψηλότερη διάκριση της βραδιάς – κατά τη διάρκεια της τελετής στο Λας Βέγκας.

«Όλα όσα κάνετε εντός και εκτός γηπέδου είναι πραγματικά αξιοσημείωτα. Είστε πρότυπο για εκατομμύρια με τον τρόπο που προσέχετε τον εαυτό σας και με τον τρόπο που ανταποδίδετε», είπε ο βασιλιάς, 39, στη σκηνή.

Στη συνέχεια, ο Χάρι αποκάλεσε τον Χέιγουαρντ «έναν παίκτη που δεν έχει ταβάνι» και σημείωσε ότι «η εξαιρετική δέσμευσή του να βοηθά τους άλλους είναι μια αντανάκλαση της δικής του ιστορίας».

Ο πατέρας του Χάρι, βασιλιάς Κάρολος, αποκάλυψε τη διάγνωση του καρκίνου αυτή την εβδομάδα μετά από μια προγραμματισμένη διαδικασία για μια καλοήθη διεύρυνση του προστάτη.

Αμέσως πέταξε στο Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό του Καρόλου, κάτι που είπε η βασιλική εμπειρογνώμονας Κέιτι Νίκολ στο «Entertainment Tonight» ότι θα μπορούσε να είναι ένας δρόμος για τη συμφιλίωση μεταξύ πατέρα και γιου.

«Ξέρω, για τον Κάρολο, η πόρτα ήταν πάντα ανοιχτή, ανεξάρτητα από μερικά από τα πράγματα που έχει γράψει ο Χάρι», είπε η Νίκολ, αναφερόμενη στα απομνημονεύματα του Χάρι το 2023 «Spare», στα οποία έγραφε για τα προσωπικά θέματα της οικογένειάς του.

«Μια πηγή πολύ κοντά στον βασιλιά μου είπε ότι ανεξάρτητα με ό,τι έχει πει ή κάνει ο Χάρι, αγαπάει τον γιο του».

Δεν είναι σαφές πώς πήγε το ταξίδι καθώς ο Χάρι πέταξε από το Ηνωμένο Βασίλειο την Τετάρτη αφού πέρασε περίπου 24 ώρες στην πατρίδα του.

Η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, δεν πήγε μαζί του για τη σύντομη επίσκεψη, αλλά εθεάθη να χαμογελά καθώς οδηγούσε το Range Rover της κοντά στην έπαυλη του ζευγαριού στο Montecito, αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων, το απόγευμα της Τετάρτης.

Δεν χάνει το χιούμορ του ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάγνωση του πατέρα του με καρκίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

26 Απριλίου: Διεθνής Ημέρα Μνήμης για την Καταστροφή στο Τσερνόμπιλ

HerNews ka

Πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε την παράσταση ξανά με τον “ιδιαίτερο” χαιρετισμό του

HerNews ka

Σπάνιο ροζ διαμάντι πωλήθηκε έναντι 58 εκατ. $ σε δημοπρασία στο Χονγκ Κονγκ

Her News