HerNews.gr
DECORNEWS

Saint Laurent: To νέο θεματικό βιβλιοπωλείο «Saint Laurent Babylone»

Saint Laurent

Το νέο θεματικό βιβλιοπωλείο του Saint Laurent, το «Saint Laurent Babylone», αναμφίβολα αποτελεί ένα εντυπωσιακό πρόσθετο στην πολιτιστική σκηνή του Παρισιού. Το κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, στην οδό Rue de Grenelle 9 στο 7ο διαμέρισμα, και αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις της μόδας και του πολιτισμού.

Saint Laurent

Το όνομα του καταστήματος, «Saint Laurent Babylone», αντικατοπτρίζει την έμπνευση από την ιστορία του οίκου και τη σχέση του Ιβ Σεν Λοράν με τη γειτονιά Sèvres-Babylone. Αυτή η γειτονιά είχε μεγάλη σημασία για τον οίκο, καθώς εκεί είχε τον πρώτο τους κοινό επαγγελματικό χώρο στην οδό Babylone 55 από το 1970.

Saint Laurent: To νέο θεματικό βιβλιοπωλείο «Saint Laurent Babylone»

Με αυτήν τη νέα προσθήκη, δείχνει τη δέσμευσή του όχι μόνο στον χώρο της μόδας, αλλά και στην προώθηση του πολιτισμού και της τέχνης. Το θεματικό βιβλιοπωλείο αναμένεται να προσελκύσει τους επισκέπτες του με μια μοναδική αίσθηση πολιτισμικής εμπειρίας και αισθητικής απόλαυσης.

Ο Άντονι Βακαρέλο, ο δημιουργικός διευθυντής του, εξέφρασε την επιθυμία του να δημιουργήσει έναν χώρο που θα αναδεικνύει την αισθητική και την κληρονομιά του οίκου. Επιδίωξε να αντικατοπτρίσει την εμβληματική μπουτίκ Saint Laurent Rive Gauche που άνοιξε το 1966 και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τη μόδα και τον πολιτισμό.

Η διακόσμηση του χώρου αποπνέει μια μοναδική αισθητική, με απογυμνωμένους τοίχους σε λευκές και γήινες αποχρώσεις. Αυτό το στιλ δίνει μια σύγχρονη, βιομηχανική αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την πολυτέλεια και την κομψότητα που συνδέονται με το όνομα του Saint Laurent. Ο χώρος αυτός δημιουργεί μια εμπειρία που αποπνέει την αισθητική και την πολυτέλεια του οίκου μόδας.

Saint Laurent

Κάθε λεπτομέρεια του θεματικού βιβλιοπωλείου Saint Laurent Babylone επιμελήθηκε από τον Vaccarello, προσδίδοντας σε αυτόν έναν ξεχωριστό και προσεκτικά σχεδιασμένο χαρακτήρα. Σύμφωνα με τον οίκο, το Saint Laurent Babylone δεν αποτελεί απλώς ένα βιβλιοπωλείο, αλλά ένα πολυδιάστατο κέντρο πολιτισμού και δημιουργικότητας.

Ο χώρος θα φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις, αναγνώσεις, αλλά και πολιτιστικά δρώμενα, με στόχο να εμπνεύσει και να προκαλέσει τους επισκέπτες του. Μέσα από αυτόν τον χώρο, ο οίκος Saint Laurent επιδιώκει να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία που θα συνδυάζει τον κόσμο της μόδας με τον πολιτισμό και την τέχνη.

Saint Laurent: Φαντασμαγορικό show στον Πύργο του Άιφελ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tips για να ζωγραφίσεις την τέλεια κολοκύθα στο Halloween

Her News

Αυτό το viral κόλπο για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά είναι τόσο απλό

HerNews ka

4 τρόποι για να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας ένα καλύτερο περιβάλλον ύπνου

HerNews ka