HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για πρώτη φορά για όλους & για όλα – «Αγαπώ την οικογένειά μου»

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, για πρώτη φορά από τότε που ο μονάρχης ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου και ο δούκας του Σάσεξ πέταξε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να είναι δίπλα του.

Ο Χάρι, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά για τους εορτασμούς One Year to Go του Invictus Games Vancouver Whistler 2025 μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, μίλησε στο Good Morning America για το πώς τα πάει ο πατέρας του.

Όταν ρωτήθηκε πώς έμαθε για πρώτη φορά για τη διάγνωση του καρκίνου του πατέρα του, ο Χάρι απάντησε: «Του μίλησα και μπήκα σε ένα αεροπλάνο και πήγα να τον δω όσο πιο γρήγορα μπορούσα».

«Κοίτα, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο, να πάω να τον δω και να περάσω κάθε χρόνο μαζί του — είμαι ευγνώμων για αυτό», είπε ο Χάρι στη συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε την Παρασκευή το πρωί.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψή του για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, είπε: «Αυτό μένει ανάμεσα σε μένα και σε αυτόν».

Όσο για το αν η διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου θα μπορούσε να έχει «επανενωτική επίδραση» στη βασιλική οικογένεια, ο Χάρι, ο οποίος συνδέεται με τους ανταγωνιστές των Invictus Games και τις οικογένειές τους αυτή την εβδομάδα, είπε: «Ναι, είμαι σίγουρος. Σε όλες αυτές τις οικογένειες. Δείτε το σε καθημερινή βάση, τη δύναμη της οικογενειακής μονάδας να ενώνεται. Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε ασθένεια φέρνει κοντά τις οικογένειες».

Ο Χάρι πέρασε  περίπου μια μέρα  στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα. Πέταξε στην πατρίδα του για να δει τον πατέρα του αφού τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο Βασιλιάς, διαγνώστηκε  με καρκίνο.

Ενώ ο Κάρολος δεν έχει αποκαλύψει τον τύπο καρκίνου που έχει, το παλάτι είπε ότι δεν είναι καρκίνος του προστάτη (μετά την πρόσφατη διαδικασία του για διόγκωση προστάτη).

Ο πατέρας και ο γιος πιστεύεται ότι είχαν μια σύντομη κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Clarence House την περασμένη Τρίτη πριν ο βασιλιάς και η βασίλισσα Καμίλα φύγουν από το Λονδίνο  για το Sandringham. Η επανένωση σηματοδότησε την πρώτη συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι και του βασιλιά Καρόλου μετά την τελετή στέψης τον Μάιο του 2023, για την οποία ο δούκας του Σάσεξ έκανε επίσης ένα παρόμοιο γρήγορο σόλο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλούσε τη βασίλισσα Καμίλα «κακιά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Η συγγνώμη της μητέρας της μέσω Instagram

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί

Her News

Gigi Hadid: Το μήνυμα- υποστήριξης προς τη γυναίκα του Ιράν

HerNewskl