HerNews.gr
Rainbow

Αύγουστος Κορτώ: Ζήτησε σε γάμο τον σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών στη Βουλή με 176 ψήφους, ο συγγραφέας Άυγουστος Κορτώ έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 15/2 ο Αύγουστος Κορτώ δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό του Αναστάσιο Σαμουηλίδη γράφοντας στα αγγλικά «Παντρέψου με».

Μάλιστα στην ενότητα των σχολίων, γνωστοί και φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να τους ευχηθούν.

Δείτε την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ:

Ο Άυγουστος Κορτώ είναι ζευγάρι με τον Αναστάσιο Σαμουηλίδη εδώ και 20 χρόνια και από σήμερα θα μπορέσουν να “επισφραγίσουν” νόμιμα τον έρωτά τους μέσω του πολιτικού γάμου και στην Ελλάδα καθώς το 2014 παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη.

«Το όνομά μου είναι λειψό: δεν είμαι ο Πέτρος μόνος του. Η ζωή μου λέγεται αλλιώς, κι αναπνέω ακόμα χάρη στην αγάπη της. Τάσος, Τάσος, Τάσος. Δυο συλλαβές, η καρδιά μου που συστέλλεται και διαστέλλεται. Πάντα και για πάντα», είχε γράψει ο Αύγουστος Κορτώσε παλαιότερη ανάρτησή του για τον σύντροφό του.Ο Αύγουστος Κορτώ και ο σύντροφός του υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσηςΕκτός από τον συγγραφέα, το πρωί της Παρασκευής 16/2 δημοσιεύτηκε και η πρώτη αγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Πρόκειται για τον Δημήτριο Ελευσινιώτη και τον και τον Σταύρο Γαβριηλίδη οι οποίοι μίλησαν και στο Bloomberg λέγοντας: «Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα… Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε εμείς το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί», δήλωσε ο Σταύρος Γαβριηλίδης στο πρακτορείο ενώ αποκάλυψε πως μετά τον γάμο τους θα μπορέσει να υιοθετήσει τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του.

Ομόφυλα ζευγάρια: Η πρώτη αγγελία γάμου δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χώρισε ο Θάνος Δημάδης με τον σύζυγο του μετά από 8 χρόνια γάμου

Her News

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο»

Her News

Μάκης Τσέλιος: «Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο και έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να τον κρατήσω στη ζωή» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σχέση τους

Her News b