HerNews.gr
Διεθνή

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλούσε τη βασίλισσα Καμίλα «κακιά»

Εν μέσω της πρόσφατης αναβίωσης ενός παλιού κλιπ συνέντευξης, οι ειλικρινείς δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι στο 60 Minutes έχουν αναζωπυρώσει μια μακροχρόνια κόντρα μέσα στη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα με τη θετή του μητέρα, τη βασίλισσα Καμίλα.

Στη συνέντευξη που κυκλοφόρησε ξανά στην επιφάνεια, ο πρίγκιπας Χάρι χαρακτήρισε με τόλμη τη βασίλισσα Καμίλα ως «κακιά», κατηγορώντας την ότι «ανταλλάσσει πληροφορίες» με τον βρετανικό Τύπο για να αναδιαμορφώσει τη δημόσια εικόνα της.

Ενώ η ίδια η συνέντευξη είναι χρονολογημένη, η επανεμφάνισή της έχει φέρει εκ νέου την προσοχή στην τεταμένη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της βασίλισσας Καμίλα.

Οι συνεχιζόμενες εντάσεις μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της βασίλισσας Καμίλα δεν ήταν μυστικό, με αναφορές να υποδηλώνουν ότι ο Δούκας του Σάσεξ τρέφει βαθιά εχθρότητα προς τη θετή του μητέρα. Πηγές κοντά στην οικογένεια αποκάλυψαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι επέλεξε να αποφύγει να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τη βασίλισσα Καμίλα κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στον βασιλιά Κάρολο Γ’, μετά τη διάγνωση του καρκίνου του μονάρχη.

Μια βασιλική διαμάχη επανεμφανίζεται

Αυτή η απτή ένταση επιδεινώθηκε μόνο από τις πρόσφατες δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά μιας ήδη αμφιλεγόμενης σχέσης.

Το χρονοδιάγραμμα της συνέντευξης που επανεμφανίστηκε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευαίσθητο, που συμπίπτει με την ανακοίνωση της μάχης του βασιλιά Καρόλου Γ’ με τον καρκίνο. 

Καθώς η Βασιλική Οικογένεια συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει τα 75α γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου, η αξιοσημείωτη απουσία του πρίγκιπα Χάρι υπογράμμισε το χάσμα μέσα στην οικογένεια. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Κρίστοφερ Άντερσεν έριξε φως στην αντίδραση του βασιλιά Καρόλου στις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι, υποδηλώνοντας ότι η ακλόνητη πίστη του μονάρχη στη βασίλισσα Καμίλα έχει βαθύνει το ρήγμα μεταξύ αυτού και του γιου του.Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος πορεύεται σε αυτή την οικογενειακή διαμάχη, βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στην πίστη του στη γυναίκα του και στην επιθυμία του για συμφιλίωση με τον γιο του. 

Η επανεμφάνιση του κλιπ της συνέντευξης έχει αναζωπυρώσει μακροχρόνιες εντάσεις μέσα στη βασιλική οικογένεια, αφήνοντας τον βασιλιά Κάρολο σε επισφαλή θέση καθώς προσπαθεί να περιηγηθεί στην πολυπλοκότητα της οικογενειακής δυναμικής μέσα στη μοναρχία.

Αποκάλυψη σοκ: Ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν ερωτευμένος με την Κέιτ Μίντλετον

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Έρωτας στη Νέα Υόρκη!

Her News b

Λιονέλ Μέσι: Δόθηκε η εξήγηση στον “ιδιαίτερο” πανηγυρισμό του μετά τη θριαμβευτική νίκη

HerNews ka

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – Έχασε τον έλεγχο των μυών της

HerNews ka