HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στο One Channel και στον Μάνο Νιφλή, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την σύζυγό του Ελένη Ράντου.

«Την είχα δει σε μία εκπομπή και μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που έπαιζε -με τη θετική έννοια- και είπα “Κοίτα τι αμεσότητα που έχει”. Εγώ για να ερωτευτώ κάτι πρέπει να το θαυμάζω. Σύχναζε σε ένα μπαρ και εγώ πήγαινα με τον κιθαρίστα μου συνέχεια και την κοίταζα, δεν της είχα μιλήσει.Επειδή ντρεπόμουν έβαζα τον κιθαρίστα και έπαιρνε τηλέφωνο αυτόν που είχε το μαγαζί να δει αν ήταν εκεί. Κάποια στιγμή μιλήσαμε, την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε. Τελικά έπεσε», αποκάλυψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την πρώτη γνωριμία με την Ελένη Ράντου.

«Δεν είχε σημασία που ήμουν μεγάλο όνομα, ακόμα μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική πάντα. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να παντρευτούμε, έτσι απλά. Δεν έκανα πρόταση γάμου κλασικά, είπαμε να πάμε να παντρευτούμε και παντρευτήκαμε. Μετά ήρθε η Νικολέττα και τρελάθηκα πραγματικά, είχα τη δική μου κόρη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. 

Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

«Πιο μικρή προσπάθησα να ξεκινήσω να πίνω για να μην είμαι αντικοινωνική αλλά με ενοχλεί, το κάνω αμέσως εμετό

Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου, από έναν εμετό. Βγήκαμε πρώτο ραντεβού, ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ αμήχανοι. Είχε φέρει και όλη την παρέα του αυτός, εγώ ήμουν μόνη. Αρχίσαμε να πίνουμε σε ένα μπαρ και στο δεύτερο ποτό αρχίζω τους εμετούς και κάνω εμετό στο αμάξι του… δεν το έπλυνε για 15 μέρες. Μου λέει “δεν θα το πλύνω, γιατί είναι ο δικός σου εμετός”. Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον κάτι θα κρατήσει περισσότερο», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή The 2Night Show.

Ελένη Ράντου: «Στο πρώτο ραντεβού έκανα εμετό στο αμάξι του Βασίλη και δεν το έπλυνε για 15 μέρες»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για Ιωάννα Τούνη & Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Έμαθα ότι ζήτησαν πολλά χρήματα για ταξιδιωτική εκπομπή»

HerNews ka

Δέσποινα Μοιραράκη: «Πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι και στο γυαλί να χαμογελάω»

Her News b

Σμαράγδα Καρύδη: “Δεν με ήθελαν στο Παρά Πέντε. Το μεγαλύτερο τέρας ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος”

Her News