HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Το ιατρικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθεί όσο αναρρώνει

Σε αυτό το σημείο, είναι ακόμα άγνωστη η πραγματική πηγή της ασθένειας της πριγκίπισσας Κέιτ που την έκανε να υποβληθεί σε επείγουσα εγχείρηση στην κοιλιά. Πλήθος υποστηρικτών της Βασιλικής Οικογένειας έχουν δείξει υποστήριξη για την Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Όλοι τους όμως θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και δεν υπάρχει ακόμη σαφήνεια για το τι συνέβη, αλλά υπάρχει ενημέρωση για την ιατρική φροντίδα που εξακολουθεί να λαμβάνει.

Οι ελάχιστες έως καθόλου πληροφορίες που έλαβαν τα μέσα ενημέρωσης για την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ ήταν τουλάχιστον ανησυχητικές, γι’ αυτό και δίνεται τόση προσοχή στην ευημερία της.

Το συγκεκριμένο σχέδιο των γιατρών για την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για το τι συνέβη συγκεκριμένα στην πριγκίπισσα Κέιτ, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Ενώ το παλάτι του Κένσινγκτον μένει ήσυχο, υπάρχουν μερικά μηνύματα από τη βασιλική οικογένεια ότι βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης και προχωρά σε πλήρη ανάρρωση. Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του περιοδικού Tatler, υπάρχει ένα καθημερινό πρωτόκολλο που οι γιατροί συμβούλεψαν την πριγκίπισσα Κέιτ να ακολουθήσει.

Αυτό περιλαμβάνει περιορισμούς όπως η απουσία δραστηριότητας που απαιτεί καθόλου σωματική προσπάθεια. Όσον αφορά τη διατροφή της, οι γιατροί της συνιστούν να έχει ένα ποικίλο πρόγραμμα που μπορεί να τη βοηθήσει να ανακτήσει τη δύναμή της. Αργά αλλά σταθερά, η Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί επίσης να καλύψει τα βασιλικά της καθήκοντα.

Αλλά το μεγαλύτερο “γιατρικό” της μακράν είναι τα παιδιά της Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Το να περνά χρόνο μαζί τους ήταν η πιο ενθαρρυντική πτυχή της ανάρρωσής της. Η Κέιτ δέχεται επίσης τακτικές επισκέψεις από τους γονείς της και τους δια βίου φίλους της.

Όσον αφορά την επιστροφή της στη δημόσια ζωή, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πότε μπορεί να συμβεί αυτό. Όλοι γύρω από την πριγκίπισσα Κέιτ είναι επί του παρόντος επικεντρωμένοι στο να τη βοηθήσουν να αναρρώσει πλήρως. Μόλις συμβεί αυτό, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την πιθανή επιστροφή της στο προσκήνιο. 

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Απαγορεύει την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι για να προστατέψει τη γυναίκα του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: “Μια μέρα ήμουν στο ντους και βρέθηκα με μια τούφα μαλλιών στα χέρια μου”

HerNewskl

Σοκ σε καλλιστεία: Διαγωνιζόμενη παθαίνει ηλεκτροπληξία επί σκηνής

Her News b

Άντι Ρουρκ: “Έφυγε” από τη ζωή ο μπασίστας του θρυλικού συγκροτήματος «The Smiths»

Her News b