HerNews.gr
Ζώδια

Φεγγάρι του Χιονιού Ωροσκόπιο: Πως θα μπορούσε να σας επηρεάσει η πανσέληνος του Φεβρουαρίου;

Οι λάτρεις των αστρονομικών φαινομένων που τους αρέσει να τα παρατηρούν, θα μπορούν να δουν τη δεύτερη πανσέληνο του έτους, γνωστή ως Φεγγάρι του Χιονιού, το Σάββατο 24/2.

Ο όρος Φεγγάρι του Χιονιού δόθηκε από τις φυλές της Βόρειας Αμερικής, καθώς ο Φεβρουάριος είναι συνήθως η εποχή που υπάρχει το περισσότερο χιόνι.

Επιπλέον, θα είναι το πρώτο μικρο-φεγγάρι του έτους, το οποίο συμβαίνει όταν μια πανσέληνος συμπίπτει με το απόγειο (την εποχή που ο φυσικός μας δορυφόρος είναι πιο μακριά από τη Γη ).

Ενεργειακά, το Snow Moon συμβολίζει την αγνότητα, την ανανέωση και τη δυνατότητα για νέα ξεκινήματα, θεωρείται η στιγμή να αναλογιστούμε τη ζωή μας, να σκεφτούμε τα μονοπάτια μας και να καθαρίσουμε τον εαυτό μας από το παλιό.

Πώς θα επηρεάσει το Φεγγάρι του Χιονιού κάθε ζώδιο;

Κριός

Είναι σημαντικό να βελτιώσετε τις συνήθειές σας, εστιάζοντας σε μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη ζωή. Εάν το κάνετε, θα υπάρξει μια ανανεωτική ενέργεια με πολύ περισσότερη ζωντάνια.

Ταύρος

Είναι μια καλή περίοδος για κοινωνικές σχέσεις. Εάν έχετε σύντροφο, θα υπάρξει βελτίωση στη συναισθηματική σύνδεση. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι η ώρα να γνωρίσετε κάποιον.

Δίδυμοι

Η δημιουργικότητα θα είναι στο αποκορύφωμά της. Είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε σε κίνηση έργα που είχατε στο πίσω μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η συναισθηματική και πνευματική σύνδεση θα δει μια ισχυρή ώθηση.Καρκίνος

Το φως θα φωτίσει την οικογένεια και το σπίτι σας. Το Φεγγάρι του Χιονιού θα φέρει αρμονία και ειρήνη στο σπίτι. Είναι καιρός να βάλουμε τέλος στις εκκρεμείς συγκρούσεις και να ενισχύσουμε τους δεσμούς.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Πανσελήνου του Φεβρουαρίου για να βελτιώσετε την επικοινωνία. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε ή σκέφτεστε. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εκμεταλλευτείτε τη διανοητική διαύγεια και να βάλετε ονόματα σε συναισθήματα ή επιθυμίες.

Παρθένος

Το Φεγγάρι του Χιονιού σηματοδοτείται από την Παρθένο και δείχνει την υγεία. Θα ανοίξει έναν δρόμο αυτογνωσίας και αυθεντικότητας. Είναι η Σελήνη σας και θα σας κάνει να αναλογιστείτε τους στόχους σας για να ανανεώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός

Το φως θα έρθει στα προσωπικά σας οικονομικά. Καλή στιγμή για να ελέγξετε τους λογαριασμούς και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Στη δουλειά θα λάβετε και καλά νέα.Σκορπιός

Ιδανική στιγμή για ενδοσκόπηση. Αφιερώστε λίγο χρόνο το βράδυ για διαλογισμό και προσωπική σύνδεση. Θα νιώσετε τη δύναμη της διαίσθησης και θα υπάρξει σύνδεση με βαθύτερα συναισθήματα.

Τοξότης

Το Φεγγάρι του Χιονιού θα έχει επιρροή στον εσωτερικό σας κύκλο. Ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με τα άτομα που αγαπάτε, αλλά δείτε ποιος μπορεί επίσης να βοηθήσει. Αυτές οι συνδέσεις θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τα έργα σας.

Αιγόκερως

Η επαγγελματική σας πορεία θα φωτιστεί. Θα δείτε πιο καθαρά τα επιτεύγματά σας και τη σημασία των προσπαθειών σας. Καλή στιγμή για να δείξετε τα ταλέντα σας και την ηγεσία σας.

Υδροχόος

Η διανοητική φώτιση έρχεται σε εσάς, νέες ιδέες θα αναδυθούν και θα μπορέσετε να σχεδιάσετε το ταξίδι που ονειρευόσασταν από καιρό. Θα δείτε διαφορετικές οπτικές γωνίες για τη ζωή.

Ιχθύες

Υπάρχει φως στη διαδικασία της προσωπικής σας ανάπτυξης. Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά έχετε αλλάξει πολύ και η Σελήνη θα το βγάλει προς τα έξω. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της πανσελήνου για να αφήσετε τις παλιές συνήθειες και να προχωρήσετε σε νέες ευκαιρίες.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2024: Πως ονομάζεται & ποια είναι η πνευματική της σημασία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ερμής-Δίας σε σύνοδο: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News

Το αντικείμενο που χρειάζεσαι στην κρεβατοκάμαρα σου με βάση το ζώδιο σου!

HerNews ka

Ανακάλυψε με ποια ζώδια ταιριάζεις στις διακοπές

Her News