HerNews.gr
Διεθνή

Ricky Martin: Το coming out, η ποδολαγνεία & οι κατηγορίες για αιμομιξία

Ο Ricky Martin έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό GQ όπου μίλησε για την περίοδο που αποκάλυψε την σεξουαλική του ταυτότητα, για το φετίχ που έχει με τα πόδια αλλά και για τις κατηγορίες για αιμομιξία.

Το 1984, όταν ήταν 12 ετών, ο Ricky Martin κέρδισε μια θέση με τον Menudo και για αρκετά χρόνια μπήκε σε μια κατασκήνωση τύπου Mouseketeers. Το συγκρότημα τον έκανε έναν καρδιοκατακτητή στον ισπανόφωνο κόσμο και σε κάθε μέλος του γκρουπ είπαν να διαγωνιστεί για να δει ποιος θα μπορούσε να κάνει τις γυναίκες να φωνάζουν πιο δυνατά. 

«Ποιος μπορεί να κουνήσει περισσότερο τους γοφούς;» λέει και θυμάται την πρόκληση. Για την πενταετή του πορεία με το συγκρότημα, ήταν συντριπτικά αγαπητός σε όλη τη Λατινική Αμερική. «Η φήμη, τα χρήματα, τα κορίτσια που ουρλιάζουν—είναι κάτι που μου άρεσε πολύ», λέει. «Από το να ζω σε έναν κόσμο τόσο μικρό –το σπίτι μου ήταν ένα τετράγωνο μακριά από το σχολείο μου– στο να πάω σε μια σκηνή με 200.000 ανθρώπους».Image may contain Ricky Martin Accessories Jewelry Ring Adult Person Clothing Sleeve Blouse Pants and NecklaceΗ μετάβασή του σε ένα αστέρι —σχεδόν γαλαξιακών διαστάσεων— ήταν προσεκτική και στρατηγική. Τελικά, το επιτυχημένο «crossover» του στο αγγλόφωνο κοινό τον έβαλε σε μια θέση παγκοσμίως με τα μεγαλύτερα αστέρια στον πλανήτη, κάτι που ελάχιστοι ισπανόφωνοι καλλιτέχνες, αν και καθόλου, είχαν πετύχει.

 Ξεκίνησε με την ερμηνεία του ύμνου του Παγκοσμίου Κυπέλλου «La Copa de la Vida» στα Grammys του 1999 – μια στιγμή που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα «star is born» από τότε που εμφανίστηκε ο Elvis στον Ed Sullivan. Ο Martin έκλεψε επιμελώς την παράσταση και ξεσήκωσε τη Madonna.

Για μια σύντομη περίοδο στις αρχές του αιώνα, ήταν ένα από τα πιο διάσημα ανθρώπινα όντα στον κόσμο και κάτι το λιμπιντικό γι’ αυτόν —το κούνημα του γοφού του άφησε εποχή- μέχρι σήμερα, οι γυναίκες του ρίχνουν τα σουτιέν τους στη σκηνή. «Η δύναμη των γοφών, σωστά; Αυτά τα δερμάτινα παντελόνια, φίλε», λέει. Παλεύει ακόμα να το καταλάβει. «Ήμουν τεστοστερονικός και αυτό πυροδοτεί φαντασιώσεις. Πραγματικά δεν ξέρω».

Η αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος

O Ricky Martin είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που είχε παραδεχτεί ως νεαρός στους γονείς του, αλλά ένιωθε ότι δεν μπορούσε να το πει στον κόσμο. Το 1999, στην κόψη του ξυραφιού του σούπερ σταρ, ακόμη και στενοί φίλοι του είπαν: «Αυτό είναι το τέλος της καριέρας σου αν το αποκαλύψεις», λέει. «Ήμουν ο άντρας της χρονιάς με το “Livin la Vida Loca” μου και τους κουνιστούς γοφούς μου. Αναμενόταν να είμαι κάτι… Φοβήθηκα».

Έπειτα μίλησε για μια σχέση που είχε με έναν άντρα εκείνο το διάστημα: «Ήμασταν 20 χρονών. Του είπα ότι θα τα παρατήσω όλα, να μετακομίσουμε στην Ευρώπη και να είμαστε μαζί. Μου λέει “ο δρόμος σου είναι προφανής. Βλέπω το μέλλον σου. Σε αγαπώ, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε”».

«Δεν υπάρχει φως στην ντουλάπα. Κάθε φορά που βλέπω έναν έφηβο να κάνει coming out, λέω: “Είσαι πολύ τυχερός, γιατί δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις αυτό ποτέ ξανά», πρόσθεσε.Image may contain Ricky Martin Accessories Glasses Adult Person Jewelry Necklace Clothing Knitwear and Sweater

Μετανιώνει μέχρι σήμερα που ζήτησε από τα μέλη της οικογένειας να κρατήσουν το μυστικό. «Τους έμπλεξα σε αυτό», λέει δακρυσμένος. «Δεν θέλω ενοχές ή ντροπή. Γιατί μόνο αν φοράς τα παπούτσια μου θα ξέρεις τι περνούσα». 

Τελικά, μετά τη γέννηση των πρώτων του παιδιών, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να προσποιείται άλλο. Δημοσίευσε μια επιστολή στον ιστότοπό του το 2010: «Είμαι περήφανος που λέω ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος». «Ένιωσα καταπληκτικά. Μπορείς να κάνεις coming out δύο, τρεις φορές;» λεει. «Μακάρι να το είχα κάνει πριν. Το χθες είναι για πάντα πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό που ζήσαμε».

Οι κατηγορίες για αιμομιξία με τον.. ανιψιό του

Παραμένει μια αγωγή στο Πουέρτο Ρίκο που ασκήθηκε το 2022 από τον Martin εναντίον του ανιψιού του και ζητά αποζημίωση για τη βλάβη της φήμης που ο τραγουδιστής λέει ότι υπέστη αφού ο άνδρας ζήτησε προστατευτική εντολή εναντίον του και ισχυρίστηκε, εν μέρει, ότι οι δυο τους είχαν επτάμηνη… ερωτική σχέση.

Ο Ricky Martin αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του ανιψιού του και η διαταγή προστασίας απορρίφθηκε αφού ο ανιψιός απέσυρε το αίτημά του κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής ακρόασης. «Είναι το χειρότερο. Ό,τι πιο οδυνηρό έχω ζήσει. Δόξα τω Θεώ ήταν αβάσιμο», λέει, φαινομενικά ανενόχλητος από την αναταραχή.Η εικόνα ίσως περιέχει Ricky Martin Αξεσουάρ Γυαλιά ηλίου Γυαλιά Κοσμήματα Κολιέ Πρόσωπο που διαβάζει πρόσωπο και κεφάλι

Η ποδολαγνεία

Στην πορεία ο δημοσιογράφος είπε στον Ricky Martin πως φημολογείται ότι έχει έντονο φετίχ με τα πόδια με τον ίδιο να απαντά με άνεση: «Λατρεύω τα πόδια. Έχω ένα θέμα με τα πόδια. Λατρεύω το μασάζ ποδιών και θα μπορούσα να φιλάω πόδια σας σαν τρελός για ώρες. Αλλά όλοι έχουμε κάτι. Κάποιοι έχουν φετίχ με τις μασχάλες».

Ερωτηθείς εάν οι φωτογραφίες με τα δικά του πόδια που δημοσιεύει στο Instagram είναι για την απόλαυση των θαυμαστών, σπεύδει να επιβεβαιώσει. «Ας ανοίξουμε τη συζήτηση! Επέτρεψέ μου να κάνω like σε αυτό το σχόλιο που έλεγε “Μου αρέσουν τα πόδια σου”. Έχω θαυμαστές που μπορούν να ζωγραφίσουν τα πόδια μου σαν έργο τέχνης. Μου γράφουν: “Ricky, μπορώ να αναγνωρίσω τα πόδια σου από χιλιόμετρα μακριά”».

«Πρέπει να είναι ο εαυτός τους», λέει ο Martin για αστέρια σήμερα όπως ο Bad Bunny και ο J Balvin. «Μακάρι να είχα αυτή την ευκαιρία».Η εικόνα ίσως περιέχει Ricky Martin Face Head Πρόσωπο Φωτογραφία Πορτρέτο Αξεσουάρ Κοσμήματα Κολιέ για ενήλικες και δέρμα «Κοιτάζεις πίσω στον Elvis. Στον Jim Morrison. Όλοι αυτοί οι θρύλοι που δεν είναι μαζί μας», λέει. «Είναι ένα τρενάκι λούνα παρκ στην κορυφή. Είναι εύκολο να σκεφτείς ότι είσαι Θεός». Είχε δραπετεύσει για ταξίδια στην Ινδία, όπου τον αναγνώρισαν μετά βίας, στο σακίδιο με το τρένο. Αλλά η λάμψη των μέσων ενημέρωσης ήταν επίμονη: Σε μια συνέντευξη της Μπάρμπαρα Γουόλτερς το 2000, δεν απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ήταν ομοφυλόφιλος. Εκ των υστέρων, είναι εύκολο να δει κανείς ότι αυτό ήταν επεμβατικό, αλλά στη συνέχεια, ήταν το κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η Γουόλτερς αργότερα είπε ότι μετάνιωσε που έκανε την ερώτηση, αλλά η ζημιά έγινε. «Ένιωσα παραβιασμένος», λέει. «Αυτό έδωσε την άδεια σε κάθε δημοσιογράφο να ρωτήσει “Είσαι ομοφυλόφιλος;” Δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό. Δεν θέλω να μάθει ο κόσμος. Δεν ξέρω αν είναι εσωτερικευμένη ομοφοβία, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου». Όταν ρωτήθηκε τι θα είχε συμβεί αν είχε κάνει coming out το 1999, η απάντησή του είναι: «Δεν νομίζω ότι η επιτυχία θα ήταν η ίδια.Υπάρχει μια δύναμη που έρχεται με έντονο μίσος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shakira: Είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της!

HerNewskl

Κιμ Καρντάσιαν: Αν σου αρέσει ο Πιτ Ντέιβιντσον είσαι… hot κορίτσι!

Her News

Κέβιν Σπέισι: Κρίθηκε αθώος στη δίκη για σεξουαλική επίθεση – Ξέσπασε σε κλάματα

HerNews ka