HerNews.gr
Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: Αν σου αρέσει ο Πιτ Ντέιβιντσον είσαι… hot κορίτσι!

Δύο μήνες μετά τον χωρισμό της Κιμ Καρντάσιαν από τον Πιτ Ντέιβιντσον, ένα επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians» προβλήθηκε στη Hulu και τη δείχνει να μιλάει γι’ αυτόν και να λιώνει.

Η Κιμ εξήγησε τη θεωρία της σχετικά με τη φήμη που έχει ο Πιτ ότι βγαίνει «με τα πιο καυτά κορίτσια» της σόουμπιζ.

Η σχέση της Κιμ Καρντάσιαν και του Πιτ Ντέιβιντσον δεν είχε αίσιο τέλος. Το φορτωμένο πρόγραμμα και των δύο δεν τους άφηνε περιθώρια να ζήσουν τον έρωτά τους.

Ωστόσο, τα επεισόδια του ριάλιτι είχαν γυριστεί καιρό πριν τον χωρισμό τους και τώρα, δίνουν στο κοινό τους μια γεύση από τη σχέση τους.

Κιμ Καρντάσιαν: «Ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει την καλύτερη καρδιά»

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι, η Κιμ επισκέφτηκε το Μιλάνο, λίγο πριν την επίδειξη μόδας του οίκου «Prada». Εκεί θέλησε να κάνει ένα δώρο στον αγαπημένο της. Αναφέρθηκε σε εκείνον με πολύ καλά λόγια. Τόνισε πως «υπάρχει λόγος που όλα αυτά τα εντυπωσιακά κορίτσια βρίσκονταν δίπλα του».

Ο κωμικός ηθοποιός υπήρξε σε σχέση με την Κέιτ Μπέκινσεϊλ, την Κάια Γκέρμπερ, και τη Φοίβη Ντέινβο. Είχε αρραβωνιαστεί την Αριάνα Γκράντε.

«Ο Πιτ έχει την καλύτερη καρδιά. Ο κόσμος έχει αυτή την ιδέα πως βγαίνει με όλα αυτά τα καυτά κορίτσια, επειδή του αρέσει να φαίνεται. Όμως είναι ο πιο γλυκός και σκεπτόμενος άνθρωπος που έχω γνωρίσει», αναφέρει η Κιμ Καρντάσιαν.

Στη συνέχεια, αφοσιώθηκε στην επιλογή του δώρου του, αφού όπως είπε θέλει να του χαρίσει κάτι εύστοχο.

Πώς ξεκίνησε ο έρωτάς τους

Η διάσημη τηλεπερσόνα είχε παραδεχτεί πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση να προσεγγίσει τον κωμικό ηθοποιό, μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ.

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε παραδεχτεί πως είχε αμφιβολίες, μιας και η ερωτική ζωή του Πιτ Ντέιβιντσον βρισκόταν στον «αέρα».

Η έλξη τους φάνηκε να είναι αμοιβαία και οι δυο τους δεν άργησαν να ξεκινήσουν τις κοινές εμφανίσεις και τις τρυφερές δηλώσεις. Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί τον περασμένο Οκτώβριο, όταν επισκέφτηκαν ένα θεματικό πάρκο στο Λος Άντζελες με μερικούς φίλους. Μετά η Καρντάσιαν επισκέφτηκε τον Ντέιβιντσον στη γενέτειρά του, το Staten Island, όπου δείπνησαν σε τοπικό εστιατόριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε παραδεχτεί ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως ένας άντρας θα μπορούσε να την κάνει τόσο ευτυχισμένη: «Αυτός ο άνδρας με έχει κάνει να μη νοιάζομαι καν για το μακιγιάζ μου, όταν βγαίνω έξω. Είναι το πιο αναζωογονητικό συναίσθημα που έχω νιώσει μέχρι σήμερα». Μεταξύ άλλων η δημοφιλής τηλεπερσόνα δεν είχε αποκλείσει και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου: «Πιστεύω πολύ στην αγάπη. Οπότε, ναι ελπίζω να έρθει ένας ακόμα γάμος για εμένα. Ίσως η τέταρτη φορά να είναι το τυχερό μου».

Την ίδια περίοδο, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πιτ Ντέιβιντσον, δήλωσε έτοιμος να γίνει πατέρας, τονίζοντας πως ανυπομονούσε για μία τέτοια εξέλιξη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Αθλήτρια λιποθύμησε μέσα στην πισίνα, την έσωσε η προπονήτριά της

Her News

«Barbie»: Η ταινία “έσπειρε” χωρισμούς σε πολλά ζευγάρια

HerNews ka

Shakira: To βίντεο που την πιάνει η πρώην πεθερά της για να σωπάσει!

HerNewskl